Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (241)

plakát

Mimi šéf: Rodinný podnik (2021) 

Oproti jedničce hloupé, uspěchané, vtipy pořád dokola a hlavně bez srdce a hlubší myšlenky.

plakát

Willyho kouzelný svět (2021) 

Když je v záběru Cage, tak je to úžasně ujetá podívaná, klidně 4*, jenže zbytek času je to už jenom ujetá blbost, takže celkově se to fakt doporučit nedá. Přitom samotný nápad tak špatný nebyl, jen by to asi musel tvořit někdo lepší.

plakát

Kill Bean (2009) 

Naši inteligentní překladatelé říkají kávovým zrnům fazole. A není jim divné, proč se mafián jmenuje Cappucino...

plakát

Trollové (2016) 

Pozor, chcete-li tento film brát sebeméně vážně, musíte odebrat alespoň jednu hvězdičku z mého hodnocení, nebo se raději na něj ani nedívat.

plakát

Jurský svět (2015) 

Určitě zajímavější podání nežli předchozí dva díly, které jen ždímaly původní originál. Ale nic hlubšího nežli večerní blockbuster s perfektními efekty od filmu nečekejte.

plakát

Pláž (2000) 

Tento film jsem neustále odkládal, protože jsem se bál špatného DiCapria (tedy DiCapria z dob Titanicu). To ale není důvod, proč jsem dal 2*, naopak, Leo je důvodem proč jsem dal ALESPOŇ ty dvě..

plakát

Borg/McEnroe (2017) 

Být fandou tenisu (nebo pamětníkem onoho zápasu), tak si to určitě vychutnám mnohem více. Takto je to "pouze" kvalitně natočený film s výbornými hereckými výkony (ano, i Shia hrál dobře).

plakát

Hodný, zlý a ošklivý (1966) 

Dle komentářů a po shlédnutí prvních dvou dílů trilogie jsem čekal zlatý hřeb. Dočkal jsem se zdlouhavé parodie. Jediný člověk, který každým dílem neskutečně rostl byl Ennio Morricone. Děs a hrůza.

plakát

Pro pár dolarů navíc (1965) 

Produkční hodnota narostla na dvojnásobek, už to není béčko. Jenže nebéčka se musejí více snažit, aby stály za to a to se zde nestalo. Hudba samozřejmě skvělá, postavy mnohem lepší než v díle první, ale stopáž a některé přehnané scény film srážejí k zemi.

plakát

Pro hrst dolarů (1964) 

Solidní béčko, krátká stopáž, která dává spád, je to tak jednoduché, až je to milé. No a Morricone samozřejmě plus. Za mě nejsilnější z trilogie.