Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (546)

plakát

1883 (2021) (seriál) 

Red dead redemption 2

plakát

V pasti: Barcelona (2023) 

Jako na sobotní odpoledne / podvečer, tak je to super film. Rozhodně to nenudí a obsahuje celkem zajímavé scény. Hodnocení tady je ovlivněno originálem, jelikož to každý jen srovnává.

plakát

Vyproštění 2 (2023) 

Tady se asi nic jinýho čekat nedalo, je to vlastně John Wick ale víc military. Scénář ale neni uplne blbej.

plakát

Air: Zrození legendy (2023) 

Bohuzel film nema moc co vypravet, historie tohoto pripadu neni moc zajimava a tak film pusobi spis jako reklama na Nike.

plakát

To Catch a Killer (2023) 

Skvělý casting, místy skvělý scénář, bohužel lehce promarněný potencíál, jelikož se dost času jen žvaní. Samozřejmě obsahuje to i pár super intenzivních scén. Bohužel na konci jako by došel dech. Každopádně určitě doporučuji. Lepší 3*

plakát

Renfield (2023) 

Taková zbytečná blbost s ne příliš povedeným castingem (kromě Cage).

plakát

The Covenant (2023) 

Jednohubka, která nemá s Ritchieho režií nic společného. Místama levnejší produkce i zpracování docela poutavého příběhu. Nemůžu se zbavit dojmu, že mi tam jedna wow scéna chybí k 4-5*. Když porovnám k podobně raženému Extraction tak celkově Covenant prohrává.

plakát

Cesta ven (2022) (seriál) 

Momentálně nejzajímavější seriál. Samozřejmě hlavni devizou je inspirace Lost a walking dead. Pro tajemno v pozadí není třeba vysoký rozpočet, přesto divakova představivost akceptuje nastoleny řád a strach z neznámého. Urcite pomáhá i notna brutalita krvavých útoků na uvězněné obyvatele města. Ma to svoje mouchy, ale nic lepšího momentalne není.

plakát

65 (2023) 

Dobry to bylo, sice spousta nelogicnosti, ale pokud to člověk neřeší jako místní intelektuálové, tak si film skvěle užije.

plakát

Outlast (2023) (pořad) 

Dobrý ale nemuzu se zbavit dojmu ze i lehce nahraný.