Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Nevím, co napsat. Skvělý seriál. Jednoduchý, prostý, parodující sám sebe. Skvělý mix postav a charakterů. Miluju všechny čtyři hlavní hrdiny, hlavně pak Kryťáka v hysterických záchvatech. Je to skvělé, jen měl tento anglický skvost skončit osmou řadou.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Tohle historické (trochu)fantasy ukazuje úplně jinou seriálovou tvář, než na kterou jsme byli zvyklí a já osobně se nemohu dočkat každého nového mysteriózního dílu. Intriky, sex, násilí a chlast ve velice naturalistickém podání.. Paráda!!

Black Books

Black Books (2000)

Neuvěřitelná smršť hlášek a nemožných scén, která provádí tyhle podivné existence mě dostal na lopatky :) skvělé...

Vikingové

Vikingové (2013)

Skvělý seriál, který jsem si i navzdory pomalejšímu (a možná i lehce nudnému) začátku oblíbila. Děj je možná oproti jiným seriálům hodně jednoduchý, ale přesto mu nechybí nečekané zvraty a hlavně charakterem překypující postavy. Do toho ta krásná krajina, naturalistické záběry a krásná nahá těla - radost pohledět :D... Dokonce jsem si po první sérii koupila i knihu o Vikinzích, takže jo, hodně se mi to líbí a nedočkavě vyhlížím další řadu.

Californication

Californication (2007)

Neviděla jsem sympatičtějšího člověka, kterej by byl schopnej se zamotat do tolika sra*ek... Geniální seriál s hromadou skvělých postav a nesmrtelných gagů.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Hromada zábavy v pouhých 23 minutách.. parádně našlapaná partička :)

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

Parádní seriál, který mě totálně rozsekal. Pět skvělých charakterů, hromada zabijáckých hlášek, černý humor a průser za průserem. U toho se prosě člověk nemůže nebavit :)... Menším zklamáním je pro mě závěr druhé série - cestování v čase mi do tohoto seriálu zkrátka nesedí. Uvidíme jak si seriál povede ve třetí řadě bez Nathana...

Chirurgové

Chirurgové (2005)

Tento seriál patří v oblíbenosti na špici mého seriálového žebříčku... Možná si říkáte, že je to jen další Pohotovost nebo nedejbože Nemocnice na kraji města či Ordinace v růžové zahradě, ale opravdu tomu tak není!!!... Seriál bych pomyslně rozdělila na dvě linie - Ta první se týká vztahů mezi stážisty nebo specialisty (btw. nestálým divákům se mohou zdát zmatené), které jsou mnohdy tolik komplikované, že vy sami nevíte, co byste na jejich místě dělali. A druhá část se týká jejich práce - každým dnem náročnější operace, ojedinělé případy a neobvyklé vztahy, které mezi lékaři a stále novými pacienty vznikají... Musím říct, že u žádného jiného seriálu, jsem nazažila tolik odlišných pocitů za pouhých 45 minut. Jednu chvíli se smějete, abyste v zápětí utírali slzy. Seriál je totiž plný mnoha nečekaných zvratů, které vám prostě nedovolí jen tak nezúčastněně sedět.... Tenhle seriál a všechny postavy si mě natolik získaly, že jiné seriály budou mít opravdu těžké sesadit jej z 1. místa...

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Bezvadný a originální seriál!... Nevím co napsat víc, jen asi tolik, že Jim Parsons je pro mě teď jeden z největších hrdinů :P..

Ve znamení raka

Ve znamení raka (2010)

Nebude trvat dlouho a Cathy coby cynickou učitelku, která nebojuje jen s rakovinou, ale také se svým pubertálním synem a trochu natvrdlým manželem, si zamilujete. V jednu chvíli budete natahovat z dojemných řečí o podstatě lidského života a hned na to se budete smát (nebo aspoň usmívat) sarkastickým řečem. Sledovat, jak může rakovina zachránit člověka od stereotypu a dát mu novou chuť do života, mě opravdu baví..