Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (456)

plakát

Venom 2: Carnage přichází (2021) 

Konečně marvelovka pod dvě hodiny, pravé béčko ve stylu, jaký jsem měl rád v osmdesátkách a devadesátkách. Příšery, mutanti, emzáci, charismatická Michelle Williams, netáhne se to, nenudí a odsejpá.

plakát

Willow (2022) (seriál) 

Přesně taková fantasy, na jaké jsme v osmdesátých letech koukali. To je ale ten problém (a ne jediný), je to jak kdyby zaseklé v těch osmdesátkách. Další problém je, že je to seriál. Protože ty dneska frčí, že jo? Takže logicky dvojka Willowa musel být seriál. Ale ale. Kdyby toto byl film, tak si myslím, že super. Takhle se řídký děj natáhl na stopáž seriálu... Takže v některých (všech) dílech se nic moc neděje. Mám ještě pokračovat? Stupidní děj, tragické dialogy, úděsné herecké výkony, strašné postavy, wtf padouši, takže co, máme být my fanoušci všech těch Conanů, Soň, Deadhstalkerů (dokonce všech 4) nebo Barbarian Queens spokojení? Kdyby nám bylo tolik jako nám bylo v osmdesátkách, tak možná jo...

plakát

Příchozí (2016) 

Geniální. Jeden z těch filmů, které si člověk víc užije napodruhé, kdy objevuje nuance, které mu napoprvé utekly. I když už od prvního okamžiku je člověk připoután k plátnu s očekáváním, co se bude dít. Stejně jako všechny Villeneuvovy filmy hypnotické. Z jiného světa než většina ostatní kinematografie.

plakát

Dobré ráno, Brno! - Epizoda 3 (2023) (epizoda) 

Seriál od začátku zkoumá hranici vkusu a nekorektního humoru. Tady už ji pro mě příliš překročil. Ty dvě hvězdičky jsou jen za ty dva orálky.

plakát

Obi-Wan Kenobi (2022) (seriál) 

Pro fanoušky sci-fi a Star Wars světa žúžo a přesně to, na co chceme pořád koukat. Pro ostatní nic nového a pořád to samé dokolečka. Za mě bych řekl, že by mohli teda u Disney vymyslet nějaký nový příběh a netočit fakt pořád dokola stejné příběhy se stejnými postavami. Ale podívaná je to parádní.

plakát

The Commando (2022) 

Podle názvu jsem čekal remake Arnoldova Komanda, ale nějak jsem úplně minul očekávání. Akční scéna na začátku, akční scéna na konci a nesmysl mezitím.

plakát

Pianistka (2001) 

Schubert není můj šálek čaje a Haneke mě uchvátil až s exploitation, které obecně také není mým šálkem, ale Hanekův jsem si vychutnal.

plakát

Radius (2017) 

Mám rád takováhle béčka, kdy nevíte, co čekat, co se z toho vyklube a jak to nakonec dopadne. Většinou to nakonec skončí tak, že překvapivý konec je naprostá kokotina a vy jste buď nasraní a nebo zklamaní. Víceméně nejinak tomu bylo v tomto případě. Ale musím říct, že jsem byl spoko, protože jsem dostal přesně, co jsem chtěl.

plakát

Sebevražedný oddíl (2021) 

Gunnův rukopis a mix jeho předchozích filmů. Když zkřížíte Slimáka, Super a Strážce Galaxie, dostanete tenhle Sebevražedný oddíl. Spoustu nápadů, hlášek, žraloka a lasičku. Těším se na trojku Strážců.