Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (55)

plakát

Machři (2010) 

Film, který postrádá příběh. Výborně!

plakát

Snílci (2003) 

Krásné a perverzní...

plakát

Paranormal Activity (2007) 

Kdyby byl celý film pouze konec, zvažovala bych plný počet.

plakát

Nosferatu - Fantom noci (1979) 

Sakra jsem se na tento film těšila. Bohužel přišlo velké zklamání. U dlouhých záběrů na podivnou krajinu či na tupě zírající lidi jsem pomalu usínala. Jediné co tento film u mne nakonec zachránilo bylo to, že jsem se vlastně skvělě pobavila, jen přemýšlím jestli jsem náhodou neměla pociťovat spíše hororové pocity s dávkou dramatu.

plakát

Snídaně u Tiffanyho (1961) 

Audrey Hepburn byla okouzlující a taky jediná co je na tomto snímku opravdu výjimečného a úžasného a vůbec. Samozřejmě byla okouzlující i její role. Možná bych dala plný počet ale já prostě občas nedokážu vystát tyhle neuvěřitelně dobré konce.

plakát

Poslední prázdniny (2006) odpad!

Na tento film jsem bohužel byla donucena se dívat a dopadlo to přesně podle očekávání. Film plný nechutného klišé a předvídatelý od začátku dokonce. Herecké obsazení katastrofální. A jak už zde bylo mnohokrát zmíněno, jediná opravdu vtipná věc, byl pohled na naše úžasné velehory.

plakát

Kašlu na lásku (2003) 

Vcelku dobrá průměrná oddychovka s mým oblíbeným hercem, takže si nemám na co stěžovat. Jen ten konec s opravdu "šokujícím" odhalením mi moc po chuti nebyl.

plakát

Volver (2006) 

Nemám moc co vytknout. Po všech stránkách výborné, avšak přece jenom ve mě film nedokázal vzbudit upřímné emoce. Chvíli jsem věřila že je jejich matka opravdu pouhý přízrak.