Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Horor

Recenze (4 485)

plakát

Černá řada (1979) 

Tento francouzský neo-noir o podomním prodejci, který má podělaný život, mě neskutečně bavil až do poslední chvíle. Mělo to skvělou atmosféru a celé to bylo celkem nepředvídatelné.

plakát

Topaz (1969) 

Dlouhou dobu mě odrazovala délka a zdejší modrá barva, ale byl jsem spokojen. Viděl jsem kratší dvouhodinovou verzi. Jedná se o svižný špionážní thriller odehrávající se v USA, na Kubě i v Evropě, ani chvíli jsem se nenudil, i když pár výhrad bych asi měl.

plakát

My Dear Miss Aldrich (1937) 

Naprosto nečekaně zábavná komedie s okouzlující Maureen O'Sullivan. Nicméně celému filmu kraluje její šílená tetička :-)

plakát

Vij (1967) 

Scény v kostele super, triky taky, ale jinak mě to moc nebavilo.

plakát

Dvojník (1984) 

Skvělý a tak trochu ulítlý a místy i vtipný thriller.

plakát

Tron (1982) 

Pro mě jakožto fanouška video her to byla zajímavá sonda přímo do jejich nitra, i když před víc jak třiceti lety :-)

plakát

Řeka bez návratu (1954) 

Farmář Robert Mitchum, jeho synek a zpěvačka Marylin Monroe prchají na voru po řece před bandou Indiánů. __ Krásný barevný western natočený zdobedný nádhernými záběry přírody a těsnými kalhotami Marylin :-)

plakát

Four Faces West (1948) 

Western, který má docela zajímavý příběh a ani jednou se tady nevystřelí. Nic, co by nadchlo, ale ani neurazí.

plakát

The Sundowners (1950) 

Robert Preston exceluje v roli usměvavého zpívajícího zabijáka Kida Wichity, který pomáhá svému bratrovi s problémy, které mu způsobují okolní rančeři, kteří se ho snaží vyhnat z jeho půdy. Zbytek je průměrný, i když koukatelný béčkový western.

plakát

Tři tváře západu (1940) 

Dle názvu a Johna Wayna v hlavní roli jsem čekal western (i když to tady nemá tento žánr přiřazený), nicméně jsem dostal dobrodružné drama ze soudobé Ameriky o doktorovi a jeho dceři, kteří uprchli před nacisty a snaží se začít znovu v malém městečku v Severní Dakotě, kde jsou místní farmáři sužování suchem a prachem. Jako béčková jednohubka to bylo docela dobré.