Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (68)

plakát

Sedm epoch rocku (2007) (seriál) 

Povinnost pro každého fanouška rocku. Bohužel dokonalé to není. Ještě bych odpustil, že o Pearl Jam, Soundgarden i Alice in Chains se zmíní jenom v pár řádcích, i to že Guns n roses setřou jednou větou, ale kde jsou Beatles a Jimi Hendrix? Pro nás nezajímavý Bruce Springsteen tu dostává téměř celý díl na úkor Led Zeppelin, o AC/DC taky žádná zmínka. Čtvrtý skvělý díl o heavy metalu bych si klidně protáhl o pár hodin, naopak naprosto zbytečný mě přišel díl sedmý o britské indie scéně, který se dal shrnout do pěti minut o Oasis (ale je to britský seriál tak budiž).

plakát

Saw 3D (2010) 

Létající střeva a Chester. To jediné si pamatuju ze zbytečné návštěvy kina.

plakát

MTV Icon: Metallica (2003) (TV film) 

4 hvězdy. 1. pro Korn, 2. pro Limp Bizkit, 3. pro Staind a 4. samozřejmě pro Metallicu

plakát

Avenged Sevenfold: Live in the L.B.C. & Diamonds in the Rough (2008) (koncert) 

Jeden z nejlepších koncertů jaké jsem kdy viděl. Všichni členové kapely nám předvádí úžasnou show v čele s nezaměnitelným a jedinečným hlasem M. Shadowa, který zní živě snad ještě lépe než na CD. + neustálá ohnivá show + Cover Walk od legendy Pantera + bombardování hlavních postav spodním prádlem od ženské části publika = jednoznačný výsledek.

plakát

Saltová (2010) 

Ještě se mi nestalo, že bych se musel na jeden film dívat 4 dny. Salt jsem si vždy zapl, díval se a po 20 minutách o ničem jsem usnul. No a tak to chodilo 4 dny po sobě. Ani nevím proč tomu dávám tak vysoké hodnocení.

plakát

G. I. Joe (2009) 

Ano je to jenom akční jízda od začátku do konce jen tak pro vyčištění mozku. Dal bych 3*, ale za tu neskutečnou černovlásku musím zvednout o jednu.

plakát

Black Books (2000) (seriál) 

Tenhle seriál stojí a padá s postavou Bernarda Blacka. Nebýt jej, tak se o tomhle seriálu vůbec nebavíme. Naopak s ním je to neskutečně zábavné a dá se na to dívat pořád.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Parádní britský seriál se skvělými postavami. Nebýt pár slabších dílů v druhé serii tak je to jasných 5 hvězd. Také je škoda že úžasná postava Richmonda nedostala moc prostoru a v seriálu se objeví jen občas. Ale tuto hlášku snad nikdy nezapomenu: Helo IT. Have you tried turning it On and OFF again?

plakát

Bruno (2009) 

Ano bavil jsem se. Sacha Baron Cohen je určitě skvělý komik, ale trapnost některých scén už vážně překračovala meze a neustále jsem si říkal kolik lidí mu muselo dát po držce - já bych to udělal ihned teda.

plakát

Vítejte v džungli (2003) 

Občas celkem vtipné, herci skvělí, akorát je škoda že v akcích trochu chyběly zákony gravitace.