Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (1 460)

plakát

Aljaška v plamenech (1994) 

Seagal opět neohroženým bojovníkem proti zdánlivě neporazitelnému protivníkovi. Pořád je to ale ještě koukatelné bez jakékoliv újmy.

plakát

All of Us Are Dead (2022) (seriál) 

Technicky skvělé, ale tempo nám silně kolísá. Zbytečně vysoký počet epizod tomu rozhodně nepomáhá, pokud by jich bylo osm, bylo by to asi lepší. Ale pořád je to zábavnější, než některé z řad Živých mrtvých.

plakát

Ally McBealová (1997) (seriál) 

Takhle precizně zvládnutý seriál se jen tak nevidí. Postavy jsou napsané netradičně, ale přesto lidsky. Jejich "výjimečné" vlastnosti a svérázný pohled na svět z nich dělá jedny z nejneobvyklejších, ale také nejsympatičtějších seriálových hrdinů vůbec.

plakát

Amazing Race: O milion kolem světa (2001) (pořad) 

Jedna z nejlepší reality show, které kdy spatřily světlo světa. V podstatě velmi jednoduchý nápad (ale velice náročný na realizaci), který stojí na výběru týmů. A a zatím se nestalo, že by se sáhlo vedle, protože ani jedna řada nebyla nudná. Samozřejmě, některé byly lepší, některé horší, ale žádná neklesla k průměru. Společně se Survivorem pořad, který u mě vyvolává silnou závilost na kterou jsem, ale pyšný :D

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Trošku zdlouhavé, trošku zbytečné, ale nakonec zábavnější, než jsem čekal. Ale dokuď se v sérii neobjeví Black Cat, nebudu plně spokojen :)).

plakát

American Horror Story - Freak Show (2014) (série) 

AHS už dávno není hororové, ale je to jednoduše přehlídka brutality a bizarností. A Freak Show je pro to ideální živnou půdou. Hlavní dějová linie tu vlastně nehraje žádnou výraznější roli, pozornost je soustředěna na střípky ze života skomírající přehlídky zrůd, které se snaží existovat ve světě, který o ně nestojí a pohrdá jimi. Samozřejmostí jsou výtečné herecké výkony, i mrazivá (byť ne hororová) atmosféra. Povedená jsou i hudební čísla, jenže mně do stylu seriálu nesedla. Z mého pohledu je Freak Show o poznání lepší než Coven.

plakát

American Horror Story - Hotel (2015) (série) 

Jak se dalo očekávat, hodně se hraje na efekt. Je to stylové, obsazení je skvělé, ale zatím velmi výrazně vítězí forma nad obsahem. Nějak se nám zapomnělo na to, že by byl potřeba i zajímavější příběh. Krvavé sexuální orgie holt někdy nestačí. Podrobněji tady

plakát

American Horror Story - Kapitola první (2016) (epizoda) 

Jsem více než mile překvapen. Zatímco Hotel hrál hodně na efekt, ale atmosféra veškerá žádná, šestá řada zřejmě bude o něco umírněnější, pokud se bavíme o obrazovém pojetí, ale bude se zaměřovat spíše na budování mrazivé atmosféry. A je to jen a jen dobře. Snad z toho nebude jen krvavá groteska se špetkou nahoty, jako v případě předchozí sorie.

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

Mrazivé, zvrácené, ujeté, atmosférické a brilantní. Skvěle obsazený hororový projekt, který má na televizních obrazovkách stěží nějakou důstojnou konkurenci.

plakát

Americká kletba (2005) 

Vizuálně není filmu co vyktnout, ale opravdu jsem se ani chvíli nebál a pro mě film trošku postrádá atmosféru.