Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (8)

plakát

Legenda o Zorrovi (2005) 

Atmosféra jedničky tu není ani naznačena, zkrátka přirovnal bych to k Batmanovi a Robinovi v rámci Batmaní série.

plakát

Kruh 2 (2005) 

Normálně bych dal dvě, ale Naomi byla k nakousnutí, tak sem dal tři. První díl se mi téměř podařilo pochopit, ale tady už to není možné a bylo nevyhnutelné aby mně při sledování dvojky nenapadl fakt, proč hrdinové na věci ve dvojce, nepřišly už v jedničce nebo to v prvním dílu nebylo aspoň letmo naznačeno.

plakát

Listopadová romance (2001) 

Dokonalá romantická komedie, hlavně díky Enye a ,,Only time,,

plakát

Matrix Reloaded (2003) 

Dokonalý akční film, je tam sice pár hluchých míst, ale ta jsou hned zapomenuta a odpuštěna, jakmile jsou nahrazena jakoukoliv akcí a výpravnou dynamičností světa jménem Matrix.

plakát

Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004) 

Revoluční díl Potterovské série, který určitě ovlivní podobu všech pozdějších dílů. Nejsou tu žádná hluchá místa a každá scéna dává dokonale je ukázkovým příkladem toho, jak se mají točit filmy. Alfonso Cuaron určitě hodně riskoval, když dal filmu podobu jakou má, ale jak je řečeno, Nejsilnějším kouzlem je odvaha.

plakát

Království nebeské (2005) 

Od Ridleyho Scotta bych rozhodně čekal víc a čtyři hvězdičky dávám spíš z úcty ke Gladiátorovi. Ale jinak by to byli velmi slabé tři; scénář působí místy poměrně nelogicky a závěrečná bitevní scéna spíše jenom kopíruje bitvu u Helmova žlebu z Pána Prstenů. A tak asi nejvýraznějším, ne-li jediným plusem filmu je jeho dokonalá výtvarná stránka, v každé scéně.

plakát

Harry Potter a Ohnivý pohár (2005) 

Navzdory průměrného až lehce podprůměrného střihu, je to promě výborný film, Mike Newell tvoří atmosféru, jaká ještě nikdy předtím v Harry Potterovi nebyla (úvodní záběr dokonalý).