Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor
  • Akční

Recenze (25)

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Srdcová záležitost, 100% je málo ;)

plakát

Terapie láskou (2012) 

Playbook jsem viděla pro jistotu dvakrát, ale ne, bohužel, ani na podruhé mne nechytl tak za srdce, jak jsem si dle nadšených recenzí myslela, že chytne. Je to víc drama než komedie, mezi hrdinama to vcelku pěkně jiskří, oba jsou sakra pěkní a hlavně hrají výborně, téma je nosné..ale...70%

plakát

Pí a jeho život (2012) 

Vizuálně opravdu nádherné, předtím jsem četla předlohu a bohužel i tady musím uznat, že byla pro mě silnějším emočním zážitkem. Nicméně film za vidění určitě stojí. 80%.

plakát

Pán času (2005) (seriál) 

Prvá řada-80%, druhá-90%, třetí-90% a pro mě vrcholem čtvrtá (plus speciály)-100%. David Tennant- ILU! ;-)

plakát

Welkeom tu Dongmakgol (2005) 

Nádherný film. Kontrast nezkaženosti v podobě korejské vesničky kdesi v horách, s typickou ladnou asijskou poetičností, a nesmyslnosti války. Film se nese v duchu milé, laskavé atmosféry, překvapí vtipnými až absurdními situacemi a postupuje do neodvratného konce, který nás dojme... Tleskám :-)

plakát

Barbar Conan (2011) 

Tak, když nemáme nápad, aspoň to tam pořádně zalejeme červenou. :-) Jasona Momoy jsem si všimla až v Hře o trůny a přiznám se, že jsem se tu na něj těšila hodně. Bohužel, ani jeho charizma to nedokáže zachránit. Příběh průměr, režie průměr, ale audiovizuálně slušný.

plakát

Requiem za sen (2000) 

Jeden z nejzásadnějších filmů s drogovou tématikou. Výborná režie, herci, střih a kultovní soundtrack. A ten konec...bože, taková depresárna až do morku kostí. Každopádně 100 %.

plakát

Klepání na nebeskou bránu (1997) 

Jeden z nejkrásnějších německých filmů. Výborné skloubení vážného tématu s komedií, no a ten závěr byl opravdu dojemný. Dalším plusem je pak obsazení mého oblíbence Tila Schweigera :-) Suma sumárum plné hodnocení :-)

plakát

Mechanik (2004) 

Film, který kompletně stojí na neuvěřitelném výkonu Christiana Balea, ale žádnou do kolen srážející pointou nepřekvapí...mno, ještě teď mě mrazí v zádech při vzpomínce na Christianova "vlající" žebra...:-)

plakát

Králova řeč (2010) 

Nádherný herecký koncert v čele s Firthem a výborně sekundujícím Rushem. Úžasná podívaná :)