Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (25)

plakát

Total Recall (2012) 

Totall Recall s ratingem PG 13...to mluví za vše.

plakát

Hvězdné tolary (2011) (TV film) 

Horší nežněmecké porno jsou už jen německé pohádky.

plakát

Sully: Zázrak na řece Hudson (2016) 

No vida, a jde to! Jde natočit americkej film o americkým hrdinovi bez americkýho klišé a všudypřítomných vlajících vlajek. Scéna, která ukazuje přistání na řece Hudson věrně popisuje co se stalo zatímco následné vyšetřování NTSB je pro dramatičnost přitažené za vlasy, ale je to film a ne dokument. Za mě čtyři hvězdy za filmařinu a jednu navíc pro Sullyho.

plakát

Převrat (2015) 

Svižný by to bylo, kdyby si odpustili ty otravný zpomalený záběry. To by ale měl film tak 50min stopáž....což by bylo akorát. Pro mě dost velký zklamání.

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Tak takhle to vypadá, když je svět (i filmovej) totálně posranej z ganderové, rasové a bůhví jáké ještě politické korektnosti. Navíc rating PG-13....to snad nemůžou myslet vážně. Během filmu, kde lidi umírají po milionech se nemůže mluvit sprostě, vystříknou ani kapka kečupu a už vůbec ne, aby se tam objevila nějaká koza nebo aspoň holej zadek, přestože se cestuje časem s holó řiťó. Tfuj, tfuj, tfuj...jedna hvězda z nostalgie a dvě za Arnolda, protože bez něj by to byla ultrasračka.

plakát

Karate tiger 1: Neustupuj, nevzdávej se (1986) 

Po asi 20 letech jsem se z nostalgie podíval na jeden z mnoha filmů, které jsem kdysi dávno hltal na kazetách VHS dabovaných panem Hejmou. Jednu dávám právě jen z té nostalgie. Film dnešnímu divákovi nemá vůbec co nabídnout. Co se týče herců, tak musím říct, že komparz z Četnických humoresek by to dal o něco (ale jen o něco) lépe.

plakát

Zlomené květiny (2005) 

Skvělý Bill Murray v posrané režii Jima Jarmusche. ...režisérovi patří nasrat do ruk.

plakát

The Stag (2013) 

Po zhlédnutí tohodle filmu jsem se cítil víc gay než po Brunovi.

plakát

Jezero smrti (2008) 

Po té co si Fassbender "zahrál" v tomhle filmu, nemůže už počítat s tím, že by si někdy zahrál v Expendables 6. Leda tak v Brokeback mountain 2, kde by se s koulí v držce a v obleku gimpa oddával slastným neřestem 15-ti letého smrada. ...Tenhle film je nehorázná kravina akorát tak na nasrání. Jedna hvězda za pěknou přírodu.