Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (156)

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

Úplný obyčejný akční film, nebýt Predátora - který tam byl jen tak mimochodem - tak by tam nebylo vůbec nic navíc. Akční scény jsou trochu nuda, navíc nesympatické obsazení tomu taky nepřidá. A ten chlapec, bože, ten byl hrozný! Už jen kvůli němu jsem musela hvězdičku ubrat.

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Bože... To byla ale blbost. Nemám nic proti Lady Gaga nebo Cooperovi, i písničky byly docela dobré, ale nějak to dohromady nefungovalo. Nevtáhlo mě to do děje. Plytký zbytečně dlouhý film.

plakát

Sněhulák (2017) 

No, tedy nic moc. A to jsem se na to tak těšila. Fassbender je samozřejmě skvělý, ale zbytek... Chvílemi jsem měla pocit, že mi část filmu utekla, že vidím nějakou zkrácenou verzi, kde důležité věci chybí. No, nakonec to do sebe zapadlo, ale trvalo to a nemělo to žádný efekt.

plakát

Temná věž (2017) 

Bože, to byla ale blbost. A to jsem nedávno viděla posledního Predátora, ale tohle je horší! Nečetla jsem knihy, naštěstí. Vím, že to není úplný odpad, ale nějak skoro ten pocit z toho mám. Takový zbytečný film, který mi užral čas, který jsem mohla strávit sledováním něčeho lepšího!

plakát

Wind River (2017) 

Ach, no tak nevím. Viděla jsem jiný film? Ne snad, že by to bylo špatné, to vůbec ne. Ale ani tak skvělé, jak všichni dělají. Průměrný thriller. Hodně průměrný. Skvělý Renner, jak jinak. Překvapivě dobrá Olsen. Film poměrně rychle ubíhá, ale to je tak celé. Žádné překvapivé rozuzlení. Žádné velké finále. Je to jeden z pěti filmů roku 2017 na který jsem se opravdu těšila, pro mě je to tedy celkem zklamání.

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) 

Konečně jsem trochu vychladla a nebudu tak psát emocemi zatížení komentáře. Film byl dobrý, lepší než předešlý a tím nemyslím Avengers, ale Kapitána, i když možná než Avengers taky. Pěkné akční scény, málo nezáživných debatních scén. Nemám moc ráda postavu Scarlet Witch, na druhou stranu mám ráda Winter Soldiera, i když tahle jeho polepšená verze nic moc... Příběh dobrý, neznám přesně komix takže nejsem zklamaná. Ale budu upřímná, mám ráda filmy Avengers, Iron-Mana, Thora... Ale nesnáším Kapitána Ameriku. Už jeho představitel Evans je krutě nepříjemný. Pravděpodobně v tomto díle Kapitán měl být, takže Evans to zahrál skvěle, ale bože, hrozné! Nevím nevím jak jej budu dál rozdýchávat. Black Panther je pro mě novinkou a moc se těším na samostatný film. Dětský Spiderman je vtip, ne? Ano, do filmu docela sedl, i byl místy skoro zábavný, ale! Je to dítě! Bože...

plakát

Král Kobra (2016) odpad!

No dobře, tohle jsem teda nečekala. Naprosto zbytečný film a zbytečně promarněný čas. Kdybych si pustila porno vyšla bych z toho lépe než po shlédnutí téhle sračky.

plakát

Příchozí (2016) 

Dlouho jsem o tom musela přemýšlet. Film se mi nelíbil, neubíhal, nebavil mě. Celkový dojem ze shlédnutí byl dost otřesný. A to mám ráda Rennera a odpustila bych mu prakticky všechno. Hlavní hrdinka už byla sympatická o poznání méně. Určitě se na film znova nepodívám, ale... Přes všechna svoje negativa ve mě něco zanechal. Takový ten svíravý pocit neskutečna. Film je hodně o vžití se do situace hlavní postavy a o tom nakonec jej správně pochopit a pak, když to celé zapadne uvědomíme si, že to vlastně ani není o mimozemšťanech, celé to sci-fi je na tom vedlejší, hlavní je drama. Tenhle typ dramat nemám ráda, zanechávají ve mě tenhle nepříjemný depresivní pocit. Pokud to byl záměr filmu, pak budiž, dám čtyři hvězdičky.

plakát

Hercules (2014) 

Chvílemi jsem uvažovala, zda to není parodie. Některé hlášky byly vtipné, některé se o to bohužel jen vzdáleně snažily a hodně z nich jsem slyšela už v jiných filmech. Bohužel se nevyhnu srovnávat s druhým Herkulovým filmem, opět se ptám, proč dvakrát v tom samém roce? Tento film je víc fantasivní, nebere se tak vážně. Herkules, ač mi není úplně nejsympatičtější, je o něco lepší než blonďatý Herkules. Netváří se tak tupě a mojí generaci, která nehledí na legendu a je odchována na Sorbově Herkulovi je tak nějak bližší.