Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (885)

plakát

Elton John v Rusku (1979) 

V roce 1979 vystoupil Elton John jako úplně první západní populární hudební interpret živě v Sovětském svazu, kde ho ruští fanoušci, dychtící po jákemkoliv hudebníkovi, kterého znají jen z ilegálně šířených nahrávek, přijali doslova s otevřenou náručí, čehož je i tento video-dokument důkazem. Elton dává své velké hity živě, doprovází ho jen bubeník Ray Cooper, neskutečný to šílenec. Atmosférou velká show, záběry z bývalého Leningradu a scénky a rozhovory ze zákulisí v jednom filmu. 70%

plakát

Kletba bratří Grimmů (2005) 

Celkem obstojně vyfantazírované. Slušná atmosféra i podívaná, jen škoda, že se tu Heath Ledger a Matt Damon museli tak ztrapnit.

plakát

WATTS Zap (2002) (pořad) 

Tohle bylo vždycky super. Bez jejich celoročního "Best of" výběru si už skoro neumím představit vánoční svátky.

plakát

Nebe (2005) (hudební videoklip) 

Hudba - 80%, Video - 70%

plakát

Noc na zemi (2004) (hudební videoklip) 

Hudba - 80%, Video - 60%

plakát

The Jam - That's Entertainment (1981) (hudební videoklip) 

Britské seskupení The Jam je tou nejznámější a nejdůležitější kapelou, co se týče hnutí mod revival. V tomto songu však bubeník skupiny Rick Buckler jen tiše odpočívá v pozadí a Paul Weller s Brucem Foxtonem si vybrnkávají na své nástroje. Nejedná se totiž o modistickou píseň říznutou punkem, ale spíš o lehce progresivní folk. Název songu lze hravě přiřadit k dobré písni, zdaleka to však neplatí o nudném a monotónním videoklipu.

plakát

Sinfonietta (2011) (pořad) 

Janáčkova Sinfonietta se mi zdá být poměrně nudná, stejně jako tento balet. 30%

plakát

Noc vlkodlaka (1981) odpad!

Paul Naschy pobíhající v kočičí masce, nepochopitelné rekvizity a borka, která div nepřijde o život, když spadne do metr hluboké jámy. Takový je, prosím pěkně, španělský smysl pro humor.

plakát

Klíšťata (1993) 

Přesně před týdnem jsem viděl film se zmutovanými slimáky a teď aby se člověk bál opět vytáhnout paty z domu. Režisér druhého pokračování slavného Hellraisera Tony Randel zvládl v tomto šťavnatém natural horroru velmi dobře budovat jak napětí, tak i atmosféru a za jeho lehounce nadprůměrný snímek mu patří ***.