Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (47)

plakát

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška (2024) 

Za mě ten film má všechno co si můžete přát.. Příběh je sice plochý jako hrudník Sofii Boutellové ale jinak tu máme vesmírné lodě, laserové pušky, roboty, světelné meče, svalnatého dvojníka Matthewa McConaugheyo, a vedle toho tu desítka rolníků mlátí obilí a ohání se zde černoch s kosou. Před tím než se začnete dívat je lepší si nechat udělat lobotomii a moc nad tím vším nepřemýšlet a pak je to koukatelné a paradoxně kdyby se odstranila ta zbytečná omáčka a zůstala jen akce řeknu si že to byl zajímavý počin.

plakát

Hrozba smrti (2024) 

Mně se to líbilo. Nic jsem od toho neočekával a dostal víc než jsem chtěl. Asi na to brzo zapomenu nicméně mě obsazení a příběh potěšil. +1 za McGregora, který mě dost bavil.

plakát

Tiché místo (2018) 

Velice příjemné překvapení už dlouho jsem se v kině tak necítil a neměl opravdu strach jak u tohoto filmu. Možná předvídatelný konec ale i tak mi to nevadí a film jsem si užil.

plakát

Ex Machina (2014) 

Skvěle natočený komorní snímek chybělo mi tam řekněme více vyostření v závěru což je škoda mohlo to být perfektní takhle mě závěr zklamal. Vygradování tomu vyloženě chybělo. Škoda že si film nevzal inspiraci z Gone Girl.

plakát

Chňapáci (2012) 

To byla ale capovina ... Byl jsem rád že jsem se vůbec dodíval měl jsem nutkání to vypnout nakonec mi pomohlo pár promile v krvi a já to vydržel !!!

plakát

Pěsti ze železa (2012) 

To byla ale capovina nějak nechápu to obsazení ale asi kde jsou prachy tam jsou i lidi...

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Myslím že perfektní film chybělo mi tam možná trochu víc Iron Mana než Starka ale jinak jsem se dobře bavil. Nechápu zde některé uživatele co tomu dají odpad měli by se nad sebou zamyslet.

plakát

Na dřeň (2012) 

Velice silný depresivní a emotivní příběh.