Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (525)

plakát

O človíčkovi (1985) (seriál) 

Strávit den s malým mrnětem je velký výlet do dětství a já si připadal, jak človíček objevitel, páč na tenhle skvost jsem mělem zapoměl a to byla chyba.

plakát

Co se děje v trávě (1980) (seriál) 

Jeden z vrcholných večerníčků, které žeru dodnes. Stejně jako ten "O človíčkovi", kde je humor podobný.

plakát

Top Gun (1986) 

Jak já to žral a jak to frčelo a kdo neviděl, byl nejsípš slepý a já byl málem slepý po tom, co jsem to nedávno viděl. Jediné pozitivní na tom je, že jsem si následně mohl řádně užít Žhavé výstřely.

plakát

Nekonečný příběh (1984) 

Tady ani nic psát nemusím, tady jen zavřu oči a letím. Pravdou ovšem je, že teď už mě to jaksi nevzalo, ale co, stačí zavřít oči…

plakát

Legenda (1985) 

Strach a napětí mi už při sledování tohohle filmu neklepají tělem, jako dřív, ale stále je to skvostně natočené a být dítě, tlačil bych opět maggi v kostkách v očekávání dobrého konce jako před lety.

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Podvědomě nerad porovnávám knihu s filmem, oboje je něco úplně jiného, ale tady se tomu nelze ubránit. Filmová pohádka je dotažená k dokonalosti a všudypřítomný inteligentní humor je výsostný a nakažlivý. Po několikerém shlédnutí jsem se dokopal i k přečtení knižní předlohy a ačkoliv mám Neila Gaimana v oblibě, začínat touto knihou, asi bych ho blíže nepoznal. Takže viděli jste film a chcete si přečíst předlohu? Nedělejte to!

plakát

Maturita duchů (2012) 

Překvapil mě hojně se vyskytující jemný inteligentní humor od temperamentních Španělů. S tímto filmem se jistě ještě u odpolední sietsty někdy potkáme. Bylo mi potěšením.

plakát

Zátah: Vykoupení (2011) 

Neustále mě to drželo v napětí a pernamentním střehu před vyšudypřítomnou mačetou. Po dlouhé době akční film, který netrpěl do očí bijícími trhlinami až tedy na klasiku pro tento žánr: Nadstandardní výdrž všech významějších postav, což ovšem není slabina akčního filmu, naopak.

plakát

Prostřeno! (2010) (pořad) 

Sledování učinkujících v jejich domovech při vaření a mentální bitvě o zdeptání sebe navzájem začínající každý týden mě nezabije a leckdy rozšíří mé obzory o povaze lidí. Mám-li ovšem moc nad vysíláním, u tohoto pořadu nezakotvím.

plakát

TOP STAR (2010) (pořad) odpad!

Tento pořad představuje ukázkový typ odpadu tak, jak jsem si ho definoval. Náhodná setkání s pořadem vedou k urychlenému odchodu mě, nebo televize… Pravda, nohy mám většinou jen já.