Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (28)

plakát

Atlas mraků (2012) 

Těžko hodnotit po prvním shlédnutí. Bezesporu se ale jedná o výjimečné a odvážné dílo. Lituji pouze toho, že diváci na takové filmy nechodí. Z ekonomického hlediska se zatím jedná o slušný prů*er a nevím kdy někomu (producenti, režisér) narostou koule a dovolí si opět riskovat vyrazit do světa s něčím (pro průměrného diváka) podobně náročným (i když to zase tak náročné není, že...). Ti totiž raději místo toho hltají sra*ky typu Stmívání a podobně... Prachy vládnou a popcorn se lépe žere u bezduchých hovadin. Škoda...

plakát

24 hodin (2001) (seriál) 

Jojojo..výplach, výplach, výplach. Ale setsakramentsky pořádný :). No kua, kdo jiný zachránil tolikrát Ameriku před výbuchem atomovky (nejmíň 5x), zabránil vraždě prezidenta (tak 2x), rozdal si to s drogovými kartely, odvrátil útok biologickou zbraní a navíc postřílel tak 1000 teroristů a ještě navíc to všechno zvládl, když ho zrazovali kolegové, spolupracovníci umírali po tuctech, každý den ho čekal jiný operační tým, stal se závislým na drogách a superrychle se z toho dostal (protože ho opět potřeboval prezident, aby mu už zase zachránil tu jeho politickou pr*del), zamiloval se a oni ji vypláchli mozek, utekl od toho pryč, vrátil se, znovu se zamiloval (do někoho jiného) a oni ji zabili (sv*ně) a jako by to nestačilo, tak i to vedení mu házelo klacky pod nohy a co už je fakt úplně na po*rání i ten prezident ho zradil???!!! A k tomu všemu mu stačilo jenom 8 dní !!!!! :) (viděno 8 sérií po sobě)

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

Tady ani není co napsat. Nebylo tam snad nic co bych mohl ohodnotit kladně a chytračit nebudu. Ale lidi OPRAVDU!!!! 71% (19.11.2012)!!! Asi jsem vlezl do jiného sálu na něco úplně jiného než většina zde hodnotících...anebo se jedná o vtip a já se omlouvám, že jsem ho nepochopil. Jednu hvězdičku dávám za to, že jsem neusnul (teď nevím jestli je to vlastně dobře).

plakát

Antikrist (2009) 

Nezaujalo...a tvrzení LvT, že je ten nejgeniálnější, nebo nejlepší ze všech mi po tomto snímku připadá směšné. Skoro jsem mu to sežral. Jeho experimenty mají své kouzlo, ale u natáčení Antichrista si zapomněl svoji hůlku. Po Dogville jsem očekával něco víc a na Antichrista jsem se docela těšil. Nakonec mě místy velice nudil a dokoukání mě stálo víc úsilí než úklid po opravdu náročné kalbě a s pořádnou opicí. Šokující, převratný či perverzní....ANI NÁHODOU! Netvrdím, že to byl účel filmu a co z toho mělo vzniknout (ne)ví snad jen LvT. Nakonec z toho zbylo jen klišovité rádoby rodinné drama s divným koncem.

plakát

Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004) 

Zatím nejlepší ze série...a jak se tak koukám na jména režisérů dalších dílů, tak i zůstane ;)).. PS: Po shlédnutí 4. a 5. dílu stále platí co jsem napsal ;)..

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

Mám podobné dojmy jako uživatel POMO...narozdíl od něho jsem však po 2/3 filmu sebepřekececávání že se to zlepší, už neměl sílu poslední třetinu filmu vydržet a usnul jsem ;)...

plakát

Transformers: Pomsta poražených (2009) 

Hoši, hoši, hoši.....všichni si tu stěžujete, jak to nemá děj, jak je to bezduché a bez kapky inovace. Jenže o to se nikdo v letních peckách nesnaží!! Proč jste v tom případě neodsoudili podobně bezduchý Star Trek?! A že to byla fajn podívaná ;). Hollywoodská produkce má jednoduchý vzorec - 1.díl za méně peněz a uvidíme jestli to nějakej ten dukát vyždíme (jooo, to se povedlo), tož do dvojky narvem víc peněz, děj to mít nemusí, lidi na to už stejně přijdou, hlavně ať vyvalí oči z důlků.. Takže moje rada zní..nedbejte rozporuplných kritik, pohodlně se usaďte, vypněte mozky a zkoukněte to.. Bay byl vždy koukatelnej, a očividně mu nejde o nic jiného než pobavit.

plakát

Noc v muzeu 2 (2009) 

To nemyslíte vážně!!!! Hovadina uplně ve všem...ale tak dobže jsem si už dlouho nepochrupkal..za to ta hvězdička ;)

plakát

Star Trek (2009) 

Přesně jak někdo už dříve napsal..totální vizuální a trikové orgie..nic víc, nic míň.. Popravdě, kdo by čekal v dnešní době od nového Star Treku hlubší filozofické úvahy...Abrams natočil příběhové téměř vykastrovaný příběh s pár cool vypadajícími herci v opravdu cool vesmírné lodi a několik fu*k cool okamžiky...jak to vypadá, tak příběh není potřeba, hlavně když se to dobře podá...no, a funguje to ;)

plakát

Tajemství Pravdy (2008) (seriál) 

Nechápu!!!!...za 3, a to přeháním ;)