Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (4 351)

plakát

Dobrý doktor (2017) (seriál) 

Chvílemi je to tahač emocí, chvílemi medicínský vzdělávací kurz. Příběhy jsou výtečně vystavěné, zajímavě vedené a většinou uspokojivě vrcholící v americkém optimismu. Všechno povyšuje výrazně nad průměr unikátní herectví Freddie Highmora.

plakát

Hrom do toho! (1965) 

Tradičně skvělý Gabin, jednoduchý, ale originální příběh, bystré dialogy, a je to: chutná laskomina.

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Mne to nadchlo. Otevřít tolik v podstatě vážných témat, která se v jiných rovinách v současnosti probírají s nesmírnou vážností, a pojmout je nesmírně lehce, s nadhledem a přívětivým humorem, v tom je kus kumštu. Moc jsem si to užil.

plakát

Narcos (2015) (seriál) 

Povedený seriál těžící z bizarního skutečného příběhu extrémně úspěšného gangstera a drogového bosse. Povedený dabing korunovaný skvělým komentářem pronášeným nakřáplým hlasem Jana Kanyzy .

plakát

Panství Downton (2019) 

Film těžící z předchozího úspěchu seriálu. Trošku řídký příběh, ne už tak břeskné dialogy. Jako všeho na film bylo málo.

plakát

Bosch (2014) (seriál) 

Inteligentní, vkusně napsaný a zahraný krimi seriál se zajímavým protagonistou ztvárněným Titus Welliverem. Jako u mnoha jiných se ve výsledku zúročuje, že předlohou je kniha s propracovaným příběhem, prokreslenými postavami a vodítky pro kvalitní dialogy.

plakát

Svět v plamenech (2019) (seriál) 

Na několika silných osobních příbězích procházka nejrůznějšími bojišti a místy a druhé světové války. Chvílemi drsně brutální, chvílemi citlivě emotivní, občas i humorné. Po skončení (1. série bohužel nemá silný konec, ba nemá téměř žádný konec) v člověku doznívá děs z hrůznosti války.

plakát

A co třeba Adolf? (2018) 

Skvělý námět, který povznáší nečekaná schopnost Němců být sebeřezní. Moc pěkný zážitek.

plakát

Drsný šerif (2012) (seriál) 

Westernový krimiseriál, od které se těžko ten, kdo má takový žánr rád, odpoutává. Úsporné herectví Roberta Taylora, vynalézavé příběhy a spolehlivá režie probouzí zájem o další díly a série.