Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ing. Karel Bartoš spáchá sebevraždu. Vyšetřovatel se snaží vystopovat důvody, které jej k činu vedly. Bartoš patřil k nejlepším pracovníkům podniku. Jeho manželství však kazily napjaté vztahy s tchyní, která s manželi bydlela. Bartoš marně žádal od podniku nový byt. Rozhodl se proto dát výpověď a odejít do jiného závodu, ale posléze se do podniku vrátil. Marně však přesvědčoval svou ženu Jiřinu, aby se odstěhovali od její matky. Po další hádce s manželkou Bartoš z bytu odešel, ubytoval se na chatě svého kamaráda, začal pít, sblížil se s kolegyní, zanedbával práci. Po rozvodu se situace ještě zhoršila… (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Staré dobré viacgeneračné spolužitie, ako len dokáže obohatiť naše životy. Konkrétne hlavný hrdina tejto inscenácie vďaka svokre v spoločnej domácnosti viac cestuje, spoznáva nových ľudí a ochutnáva veľa nápojov. Nakoniec od samej radosti volí veľmi radikálne riešenie. Ďalšia podarená psychologická inscenácia ponúka veľmi dobrého Petra Pelzra v hlavnej úlohe, zaujímavý formát s výpoveďami z výsluchov a pripomenutie, ako to chodilo ohľadom bytovej otázky. ()

Reklama

GrooteLulu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

..je to docela smutné.. prvně bych mu to vyčetl, že neměl rád maminku své ženy, ale proč? stejně už chlastal i před maminkou své ženy až se uchlastal jako socan na smyčce kolem krku, jenom co se dozvěděl o novém manželovy své ženy a že má rád maminku své ženy.. Kotrbová je tady nejlepší, tahle role ji sedne... a nebo výpovědi "svědků", jinak nuda .. na Dnes naposledy to nemá ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborně napsané. Tohle by měla být "povinná četba" pro každého zamilovaného (mladého) muže vstupujícího do manželství a začínajícího pracovní kariéru. Aby věděl, kudy běží zajíc a že ten, kdo druhého miluje víc, je vždy v nevýhodě. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama