Reklama

Reklama

Bezva zuby na zásnuby

(TV film)
  • Slovensko Bezva zuby na zásnuby (více)
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Padesátník Richard (Jiří Langmajer) si chce vzít svoji o patnáct let mladší přítelkyni Cecílii (Anna Fialová). Má ji i její malou dceru Jasmínku (Mia Kavanová) upřímně rád. Cilka má ale dlouhodobě komplikovaný vztah se svými rodiči. Zejména autoritativní otec (Miroslav Hanuš) nepřál už jejímu předchozímu vztahu a nepřeje ani tomu současnému. Dlouho připravovanou seznamovací návštěvu navíc zkomplikuje bolest Richardových zubů, návštěva pohotovosti, zásah rázné lékařky i problémy s anestezií. Otec se domnívá, že je Richard po mozkové mrtvici, a matka (Simona Stašová) dělá všechno pro to, aby zabránila definitivnímu rozvratu rodiny. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (119)

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Dělám to málokdy, ale tentokrát jsem se neuhlídal a přečetl si vaše komentáře dříve, než jsem film viděl. Uživatel kingik to vystihl přesně s tím bakalářským konceptem a já se na film díval už jen skrze tuto optiku. A viděl jsem nudnou, nesmyslně natahovanou povídku s bezradnými hereckými výkony... Televizní formát zkrátka Jiřímu Vejdělkovi nesvědčí. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

A já budu opět s hodnotícími přede mnou nesouhlasit. Jiří Vejdělek umí pohodové filmy a opět do dokázal. Pravda, ne vždy se budete u jeho snímků bouchat smíchy, ale za to si parádně oddechnete a leckdy se opravdu pobavíte. A tentokrát jsem se pobavil. Jiří Langmajer dozrál v opravdu parádní hereckou špičku a kvalitu, která hraje tak přirozeně, jako by právě přišel na plac a nemusel se ani učit text. Anna Fialová je nesmírně sympatická, Simonu Stašovou a její komediální vlohy asi netřeba představovat a Miroslav Hanuš trochu předvedl to, na co od pohledu vypadá. Dohromady mě zápletka se zuby nesmírně pobavila, to je ta hlavní zábava. To ostatní je spíše ze života, protože ženy si stále častěji hledají starší partnery. Pochopit lze nejspíš obě strany, ale lásce se poručit nedá a jak se říká - láska nezná mezí. Nakonec dorazí i happy end. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Ano, ano, zuby dokážou potrápit v ten nejnevhodnější okamžik a zásnuby takovým okamžikem právě jsou. Hezky obsazená malá televizní komedie nebo bych spíše měla říct, takový malý a milý bakalářský příběh. Mezi ně by sednul dokonale. Miroslav Hanuš mohl být ještě více drsnější. Simona Stašová zahrála svou kasiku. Ještě, že ti dva tady byli. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Na komedii pramálo vtipné, na vztahové drama strašně řídké. Osm let po Osmách se Epstein vrátil k zubům jako pozadí příběhu, ale nebylo to ono. Co důkaz v podobě lékařské zprávy z pohotovosti? Co zakývat, nebo zakroutit hlavou na dotazy policejní hlídky? Nebudu dál bodat hnidy a spíš navrhnu, co mohlo být jinak. Na místě Hanušovy zatvrzelé zelené gumy mohl být Roden, co jako kapitán Tůma se stařeckou demencí nepoznává svobodníka Koubu. A pro scénáristu by to byl další návrat, tentokrát k BrainStormu.. ()

jfaba 

všechny recenze uživatele

Nuda a šeď. Stačila by půlhodinová stopáž. A jak jsem psal u Pozadí událostí o Hřebejkovi, totéž platí o Vejdělkovi, ten natočil jen asi dva dobré, možná, filmy. Chvilku jsem měl dojem, když se odehrávala večeře, že se dívám na Pelíšky. No nuda a šeď. A konec, jedno oko nezůstalo suché. Přemýšlel jsem o odpadu... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Prahe a Říčanoch. (dyfur)

Reklama

Reklama