Reklama

Reklama

VOD (1)

Film z dílny Kevina Smithe volně navazující na jeho úspěšný snímek Podvodníci z New Jersey vypráví o dvou flákačích, kteří dostali od svých přítelkyň košem a zažívají bláznivý den v místním obchoďáku. T.S. a jeho kamarád Brodie, závislý na videohrách, právě dostali kopačky a léčí se z nich v nákupním centru – kde se jedna z jejich bývalek, Brandi, náhodou právě účastní natáčení randící šou. Kamarádi nelení a vymýšlejí komický sabotážní plán, který má za cíl podkopat autoritu Brandina otce a vyhrát zpět její srdce... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (314)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Ano je to zábavné. Ale ... Kevin Smith je docela fajn člověk, ale nemyslím si, že by bylo tak strašně těžké vymyslet snímek plný neustálého kecání a přiblblých hlášek. Kevina má asi hodně herců opravdu rádo a rádi s nim točí. Claire Forlani to sluší a je stále mojí hereckou favoritkou v tomto snímku. Pro mě však stále nejsilnějším duem zůstává Jay a mlčenlivý Bob. Tahle dvojce je nejlepší Smithu výtvor a vždy když se objeví prostě všechno pokládá na lopatky. Proto 4*, které se vyklají jako stůl, kterému uříznete jednu nohu, ale přesto to jsou stále víc 4 než 3 hvězdičky. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Brenda Wolšová, Jay a mlčenlivej Bob, maník, co kouká na 3D obrázek s plachetnicí (mimochodem na tom obrázku jsou ve skutečnosti nějaký kolečka a kosočtverce), soulož s Brendou Wolšovou ve výtahu, seřezání velikonočního králíka a nakonec úplně brutální televizní soutěž a to všechno během jednoho dne strávenýho v nějakym obchoďáku. No zejtra asi celej den budu zevlovat v OC Chodov :-) Prostě super film pro magory jako jsem já. ()

Reklama

ladko 

všechny recenze uživatele

"Brenda?" :) Poriadne vtipný film, len tie všelijaké odkazy na komiksy ma nebavili a Smith sa opäť ako pri viacerých svojich filmoch nedokázal vyhnúť trápnejším a zbytočným okamihom(námatkou palec v zadku a čokoládové preclíky, zvracanie...), ale niektoré okamihy boli zase geniálne...Za pozretie určite stojí. ()

dzej dzej 

všechny recenze uživatele

Extraplytký děj může upomenout na jednu z kapitol Beverly Hills 90210. Tuto teorii potvrzuje účast Shannen Doherty, který hraje mimochodem velmi dobře a v jednom dialogu na svůj domovský projekt odkazuje ("Tak ahoj Brendo - Ty seš ale debil!"). Dvojice hlavních hrdinů se netají nehynoucí láskou k popkulturním výdobytkům, fascinace brakem a konzumním uměním je ostatně důležitou součástí všech Smithových děl. Svatá trojice Mallrats? Comics - Sega (Hell hath no fury like a woman scorned for Sega.) - Star Wars. Kořením všech filmů KS je dvojice fakerů Jay a Silent Bob, kteří se ani tady nedrží zkrátka. Snootchie-bootchies... kdo se nepodívá na Mallrats, ten nikdy neuvidí plachetnici! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalé. Kevin Smith je geniální scénárosita, možná ještě lepší režisér a dobrej herec, spolu s Jasonem Mewesem vytvořili nezapomenutelnou dvojici Jay a mlčenlivej Bob, která se různě pohybuje po všech filmech Kevina Smithe a jsou prostě jednim slovem skvělý, ty jejich plány na zničení pódia nemaj chybu a seřezání králíčka před dětma je dokonalý. V podstatě jsem se po celou dobu filmu bavil a to nejem díky Jayovi a mlčnlivýmu Bobovi, ale i díky bezchybným dialogům a hláškám, kterých je tady bezpočet.A samozřejmě jako v každym filmu Kevina Smith, tak ani tady nechybý hromada sprostejch slov a taky nemůže chybět Snootchy Bootchies ()

Galerie (28)

Zajímavosti (27)

  • Sven-Ole Thorsen si ve filmu zahrál v roli šéfa ochranky LaFourse. Na filmu se podílel také jako kaskadér a v závěrečných titulcích je v obou případech uveden jako Sven Thorsen. (Rominator)
  • Film byl natáčen v Minesotě, zároveň s filmem Fargo (1996). (TomikZlesa)

Související novinky

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

10.02.2017

Kevin Smith se před pár lety pustil do trojky Clerks a dvojky Flákačů, ani jedno z těchhle pokračování to ale nedotáhlo k natáčení. Clerks 3 se sesypaly po odchodu jednoho ze čtyř stěžejních herců a… (více)

Reklama

Reklama