Reklama

Reklama

Film z dílny Kevina Smithe volně navazující na jeho úspěšný snímek Podvodníci z New Jersey vypráví o dvou flákačích, kteří dostali od svých přítelkyň košem a zažívají bláznivý den v místním obchoďáku. T.S. a jeho kamarád Brodie, závislý na videohrách, právě dostali kopačky a léčí se z nich v nákupním centru – kde se jedna z jejich bývalek, Brandi, náhodou právě účastní natáčení randící šou. Kamarádi nelení a vymýšlejí komický sabotážní plán, který má za cíl podkopat autoritu Brandina otce a vyhrát zpět její srdce... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (314)

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Hodnocení je pro extended verzi, která je ze začátku ucouraná kvůli zařazení vystříhaných scén a liší se i záběry - pokud můžete, pusťte si původní kino sestřih. Pořád to obsahuje řadu geniálních scén a vtipných dialogů, ale než to najede na slušné finále, občas se trochu unudíte. Jason Lee tady s přehledem rozjíždí svojí kariéru sprostého komika, jeho parťák Jeremy London je bohužel slabší, role příjemně sedla Shannon Doherty a i řada malých roliček je fajn - ovšem klasicky nejzábavnější je duo Jaye a Tichého Boba. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem si Flákače sehnal. Komedie Kevina Smithe můžu pořád a člověku zlepší náladu vždycky. Opět máme na scéně Joye a mlčenlivého boba a opět jsou fantastičtí. Pro mě osobně nejlepší komediální dvojice jakou jsem měl možnost na obrazovkach vidět. Je až neuvěřitelné jak v blbém obchoďáku se dá natočit skvělá komedie za pár dolarů. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Jay a tichý Bob zde konečně dostali víc prostoru a tak mohli pobavit ještě víc. Jasonu Leeovi role seděla perfektně, stejně tak Ethanu Supleemu, který mě slušně pobavil. Závěr opět skvěle vygradoval a dočkali jsme se i dalšího promluvení tichého Boba a náznaku, co měl Kevin Smith v plánu v dalších letech natočit. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Kvalitní teenagerovská oldschoolovka! A jedině od Smitha. Je to strašná blbost, má to dnes už naprosto tuctový děj, ale je to skvěle a nekompromisně podáno. V roce 95 to musela být pozdvihující a drzá pecka, která se musela líbit. Herecké individua na jedničku, skvělé postavy (hlavně duo Jay & tíchý Bob). Je to fakt parádní s mocnými dialogy :) ... "Potřebuješ pořádnýho macatýho jointa a 100% uvidíš plachetnici a možná i pár těch kozatejch mořskejch panen při těch jejich lezbickejch hrátkách" :D ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Kevin Smith je prostě borec. Skoro celý se to odehrává v obchoďáku a je to strašně hustý přeplněný tradičníma Smithovskejma figurkama a hercema. Jay a Tichej Bob maj docela hodně prostoru (já je prostě miluju), ale asi nejhustší je Ethan Suplee jak se marně snaží uvidět 3D plachetnici. Pro příznivece komiksů (mezi které se hrdě počítám) velký plus jelikož skvělý hlášky a rozbory superhrdinů a taky Stan Lee. Jason Lee opět zahrál skvěle a objeví se i tradiční Ben Affleck. No a navíc tam hraje Claire Forlani tak co řešit? ()

Galerie (28)

Zajímavosti (27)

  • Shawnee Smith, která se ucházela o jednu z rolí, se podle Kevina Smithe chovala velmi hrubě a zesměšňovala scénář. Poté co ji Kevin Smith vyhodil, ředitel konkurzu Don Phillips se za její chování omluvil. (TomikZlesa)
  • Původní začátek filmu měl záporné ohlasy, a proto se v Los Angeles natočil nový. (TomikZlesa)

Související novinky

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

Místo Clerks 3 bude Jay a tichej Bob 2

10.02.2017

Kevin Smith se před pár lety pustil do trojky Clerks a dvojky Flákačů, ani jedno z těchhle pokračování to ale nedotáhlo k natáčení. Clerks 3 se sesypaly po odchodu jednoho ze čtyř stěžejních herců a… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno