Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

tomik99 

všechny recenze uživatele

Nina Dobrev po útěku z „Upířích deníků“ střídá jeden béčkový projekt za druhým. Je to docela škoda, nadaná herečka to rozhodně je, ale zřejmě je předurčena ke stále stejným rolím. I nyní dostala roli naivní holky, která si z nepochopitelných důvodů nemůže najít kluka. O tom je vlastně celý film. A opět jí dají nějakou ňoumu k ruce stejně jako ve „Správný čas žít“. Začátek byl poměrně slibný a alespoň jsme mohli očekávat romantickou komedii, prostředek se ovšem zhoupl k opravdu hodně blbé zábavě, ale poslední třetina to zase vynahradila. Dopředu víte, jak snímek skončí. Film nemá čím překvapit, ale naštěstí trvá hodinu a půl a jde to přežít. Jen by si Dobrev zasloužila jiné role. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

klasický vánoční feel good movie s předem jasně daným průběhem i výsledkem.Není tu vlastně vůbec nic co by jakkoliv překvapilo,ale ve výsledku to vlastně nijak nevadí.Díky sympatickému obsazení Love Hard uteče jako voda a i když z toho žádná vánoční klasika nebude,na to jedno podívání nijak neurazí...60% ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Na dnešní dobu je to ta lepší romantická komedie, dá se na to dívat. Hlavní hrdinka nevyšiluje způsobem běžných blbek a to asi stačí. Kupodivu tu nebyli ani povinní černoši, no, dali sem Číňany. A zde byl problém s koncem, kde jsem nevěřil ty city k Číňanovi, co vypadá jak děcko. Tento happy-end je za mě tragédie. Jinak si taky myslím, že "Smrtonosná Past" patří k lepším vánočním filmům. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Vo všeobecnosti je to typický romantický vianočný film, ktorý obsahuje množstvo klišé. Film je dobre naladený a zábavný po celú dobu, ale scenár má niekoľko zásadných problémov a zdá sa, že nevie, čo robiť so svojou zaujímavou premisou. Existuje niekoľko banálnych momentov, predvídateľných momentov a nakoniec sa to riadi celkom štandardným vzorcom. Celkovo však jeho šarm a hlavní herci robia film lepším ako súčet jeho častí, a aby to stálo za to aspoň raz pozrieť. 6/10 ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Film o blbce, která vyrazila hledat vysněného partnera a našla (pochopila) samu sebe. I když u tohoto žánru člověk ví dopředu, jak to dopadne, stejně bylo zajímavé sledovat peripetie protagonistů. Snad si diváci z toho odnesou ponaučení, že fotka v seznamovací aplikaci charakter nedělá. A že je naprosto jednoduché být "navždy sama", když nedáte nikomu druhou šanci. Blbka musela dát tu druhou šanci nuceně a trvalo to strašně dlouhou stopáž, než pochopila, že vzhled není záruka ideálního vztahu. Jenom jsem nechápala to filmové "povinné" mísení asiatů a bělošek. Skoro to pak vypadalo, že hrdinka je k tomu všemu rasistka, když nechce toho trpaslíka s dívčím obličejem. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama