Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lindy (Kate Beckinsale) má problém s ovládaním hnevu, čo sa prejavuje vražednými sklonmi. Aby dokázalo ovládať svoje emócie, nosí vestu plnú elektród, ktorou si dáva do tela elektrické šoky akonáhle dostane chuť vraždiť. Keď je však zavraždený muž, do ktorého je zamilovaná, rozhodne sa vydať sa na cestu pomsty. Zatiaľ čo sa Lindy snaží vypátrať skutočného vraha, policajti prenasledujú práve ju, pretože sa v tomto prípade stáva hlavnou podozrivou. (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (104)

castor 

všechny recenze uživatele

Známé herecké tvářičky nám opakovaně v posledních letech dokazují, že umí pořádně kopat a držet bouchačku. Kate Beckinsale je křehké (už teda skoro padesátileté) děvče, ale když na to přijde, dokáže být slušně ostrá. Má totiž potíže s ovládáním hněvu, což většinou znamená, že někdo poblíž dostane pěstí nebo kopačkou mezi nohy. Nosí proto vestu plnou elektrod, které se postarají o elektrický šok v době, kdy „to“ na ni jde. Kate navíc zabijí chlápka, do kterého se zabouchla, což dlouho nezažila, takže její hněv se násobí. Mimochodem ho hraje Jai Courtney, ano, ten otravný synek ze zatím poslední Smrtonosné pasti, u kterého platí, že spojení on a charisma zůstává kapitolou, kterou bych raději obešel. Každopádně to celé může na papíře působit jako svěží nápad, ale na plátně to tak není. Spíš to evokuje skutečnost, že nápad ležel dlouho někde na polici a teď se někomu hodilo utratit pár přebývajících zlaťáků. Celé to chce být odvázané a sarkastické, ovšem vtipné to není, scenáristicky to bolí a bohužel i akčních scén je málo – navíc jsou krátké a tuctově uchopené. A ten finální zvrat chytře opravdu nepůsobí. Beckinsale nám dokáže, že má stále nejen nádherně tvarovaný zadeček, jenže jinak jí tvůrci svou impotentností s rolí jízlivé řeznice vůbec nepomáhají. Raději přihodím téhle nakyslé jednohubce hezké dvě hvězdy a půjdu o dům dál. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Tanya Wexler by chtěla natočit dalšího Johna Wicka mixnutýho s Crankem. Jenže nemá talent na reižii, má hrozný scénář, ještě horší kameramany a nudný choreografy. Pak jí vlastně zbyde jen Kate Beckinsale, která, ve svých 48 letech, snad nikdy nevypadala lépe. Jestli vám stačí hodinu a půl koukat na její kukuč a přemýšlet jak moc je vlastně hot (je setsakramentsky), tak budete spokojeni a na ty 3 se vyškrábete. Pokud chcete vidět nějaký dobrý film, Jolt vynechte a dejte si raději znovu Wicka, tohle je ztráta času. Kamera je roztřesená, akce nudná a nezáživná a vy to po hodině chcete vypnout. Film za 1*, druhá za Kate. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

No, tohle byl vážně špatný film. Přitom jsem si myslel, že by se mi mohl líbit, protože máme s Kate Beckinsale krásný dlouholetý vyvážený vztah. Mně se líbí a vždy ji rád znovu vidím, ona nemá naštěstí ani tušení o mé existenci, což mezi námi udržuje dokonalou harmonii. V tomto případě jsem byl ale zklamán tak dalece, že už mě dokázal potěšit jen její přízvuk, všechno ostatní mě štvalo tak, až jsem začal toužit po červeném tlačítku. Hmmm, když už jsem na to narazil...Řekněme, že jste člověk s těžkou poruchou sebeovládání, takže vás přemáhají záchvaty, při nichž se měníte v násilnické monstrum. Pokud si to uvědomujete a chcete tyto záchvaty potlačit, k čemu je vám červené tlačítko? Pokud se fakt neovládáte, můžete mít i deset tlačítek, ale kdo je stiskne? Ale scénář je od začátku do konce takových hovadin plný, takže filosofování asi nebude na místě. Nejsilnější dojem ve mně jednoznačně zanechala Susan Sarandon; ve chvíli, kdy se objevila na scéně, jsem si málem zvlhčil textil. To byl těžce hororový moment. Ještě teď sebou škubnu při každém hlasitějším zvuku. Milosrdné 2*- ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[30%] JOLT, film, který měl dobrý nápad, trochu převzatý z jiných filmů, k tomu pěknou babu Kate Beckinsale, která na svůj věk ještě pořád působí sexy a to je asi tak vše! Nic víc mě ve filmu moc nezaujalo. Neříkám, že třeba akce je točena nějak strašně, ale nebavila mě. Nějaká ta pranice atd – též nic extra. A ani mi nepřijde, že by se tu našlo nějak moc vtipných momentů. Prostě má ta ženská poruchu, že je furt nasraná na lidi a sem tam je sejme. Ani finále mě nebavilo. Chtěl jsem dát jen 1*, ale nakonec jsem se smiloval. Znám horší filmy, je tu jistá snaha, nic nelogického, prostě jsem u toho usínal, nesedlo mi to, takže asi tak … ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Linda je na první pohled prachobyčejná, ale hezká žena, co by ztěží ublížila mouše. Ale udělal jste razantní chybu, když jste si broukali, skřípali zubama, ťukali nervózně do stolu nebo obtěžkavě dýchali při šťouchání brambor? Z Barbíny se přetransformuje do zeleného Halka, a vyjebě s tebou efektivněji než zápasník Sumo, nebo polonahý opičák z Oktagonu. Nebo tě může ještě oddělat svou plastikou, ta má více gumy než lidské kůže. Vedle těch ženských imitátorek Honzech z Wiků, je tohle jen další čtvereček do pexesa jako Ava, Hanna, Lucy, Atomic Hnoje (mé bejvalky), a dalších feministických nemancipovaných žlabab, přeoperovaných vaječníků na samčí koule, (možná tak kuličky). Někdy obdivuju, jak někdo může pořád vymyslet další nový námět, který se ani tak v premise neliší. Tohle si moc hvězd neodnese, ale líbil se mi charakter Kejty. Ovládání vzteku patří do každodenních životů obyčejných lidí jako jsem já - ajťáckých asociálů. Pokud si myslíte, že vás se to netýká, zkuste si aspoň na týden vyzkoušet, co je to práce s lidma. Homosapiens jsou druh, které já jako vačnatec nikdy nepochopím, a někteří dokážou být obzvlášť otravný. Brigáda v Tescu, v našem malém zaprděném městě, sice mě po týdnu vyrazili, ale dalo mi životní sen, za kterým si budu stát, že už nikdy nechci pracovat s lidma. Po jejich všetečných otázkách, kde najdou bezlaktózové mléko, i když vedle něj stojí, mi taky někdy hodila myšlenku, na ně vrhnout čelo s jogurtama nebo použiji svoji pěst na úkon brady. Sice bych měl asi zlomenou packu, a on by zhola nic necítil, než jemné pošimrání. Proto říkám, že film není realita, ale jen film. ()

Galerie (215)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Londýně v Anglii a v Sofii v Bulharsku. (SONY_)

Reklama

Reklama