Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozsáhlé zatýkání a akce policejní zásahovky přivede na služebnu pestrou společnost podezřelých, kteří se podíleli na sérii brutálních vražd. Jaké jsou mezi nimi vztahy? Který z předvedených představuje nejslabší článek? A kdo z nich je střelcem, který zabil bodyguarda Jívu? (Česká televize)

Recenze (66)

Korbitch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S orlickými vraždami jsem víceméně úzce spojen. V Orlíku nad Vltavou máme statek, na který pravidelně jezdíme, tudíž mě začal tento případ v budoucnu zajímat. Příběhová linka s Tůmou - ty vole, kdo tohle vymyslí a proč? Pokud by se seriál nezabýval skutečnou událostí, neměl bych s tím problém. Ale oni se snaží všechno do detailu vyobrazit a pak si tam vycucaj z prstu úplnou píčovinu, nechápu. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Na atmosféru devadesátek jsem se naladila okamžitě a neměla s tím žádný problém, nicméně to, co se stalo, mi připadá hrůzné a zarážející, ovšem stalo se to, víme.. Houstnoucí napětí, dobré herecké výkony a naprosto jistá režie mi vyhovovala.. Nepochybně stojí za to vidět, ale ta hořká pachuť zůstává.. ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna malinká výtka - zatýkání a vyjednávání s Kopáčem mohlo být delší a chybělo mi tam gesto Duchoně, který měl naznačit policajtovi schovanému ve druhé místnosti, aby na Kopáče skočil. A jedna obrovitánská mrzutost - že je seriál u konce. Byl to moc příjemně strávený čas a bylo by super, kdyby se pokračovalo dál kauzou Lehké topné oleje, na kterou závěr seriálu odkazuje. Uvidíme... ()

Gig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak máme za sebou poslední díl s dvousmyslným názvem Přiznání, kde nejde jen o Kopáče a spol, ale i o Tůmu. “Slib mi, že nebudeš střílet a jezdit.” Škoda, že druhá série, aspoň dle slov Josefa Mareše, nebude. Na druhou stranu v nejlepšim se má přestat a také plno případů použil už v Případech 1. oddělení. Ale stejně doufám v druhou sérii. Dokud se věři, naděje žije. Stejně jako jsme nedoufali v 3.sérii Připadů a hle, na podzim jdou zpátky. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už to nebyl takový fičák, ale přesto je konec fajn a Sokol zaslouží absolutorium. Přece jen bych jednu výtku měl - chápu, že seriál není dokudrama, že obsahuje uměleckou fikci, ale možná na konci neškodilo jednou větou napsat, že postavy policajtů jsou víceméně fiktivní. Díky tomu se nám noviny množí nasranými reakcemi skutečných operativců, kteří případ ve skutečnosti dotáhli (Štoček, Havlovič). Já je trochu chápu, trochu ne, ale ta jedna informativní věta na konci být měla. Bylo by to fér. Jinak seriál dopadl dobře, oceňuju, že seriál neobsahoval rychlokvašené city (těch tu bylo díkybohu poskrovnu), vyříkávání mezi Sokolem a Fingerem bylo správně chlapský a Orozovič působil přesně jako Kopáč na archivních záběrech. Za mě paleček do obláček. PS: Co třeba seriál o Kolínském gangu? Biederman byl snad ještě větší hovado než Černý. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • V ilustračních záběrech, zachycujících výbuch v erotickém klubu, otevírá balíček s bombou majitelka podniku, ačkoliv podle vyšetřování otevřel tento balíček někdo jiný. (Caminzind)
  • Na konci epizody zazní skladba „Vodopády“ od skupiny Chaozz. Tato píseň ale vyšla až v roce 1999. (Punisher)
  • Závěrečný díl sledovalo v průměru 2,27 milionu diváků starších 15 let (podíl 50,24 %), jednalo se tak o nejsledovanějším pořad nedělního večera a také celého dne. (rublik05)

Reklama

Reklama