Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozsáhlé zatýkání a akce policejní zásahovky přivede na služebnu pestrou společnost podezřelých, kteří se podíleli na sérii brutálních vražd. Jaké jsou mezi nimi vztahy? Který z předvedených představuje nejslabší článek? A kdo z nich je střelcem, který zabil bodyguarda Jívu? (Česká televize)

Recenze (66)

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U prvního dílu jsem byla trochu skeptická, od druhého dílu jsem si přestala představovat, že Kryštof Bartoš je vlastně Ondřej Vetchý a Martin Finger je Bolek Polívka, pak mě Devadesátky vtáhly. Popravdě jsem si nemyslela, že mě budou tak bavit příběhy, u kterých jsem předem věděla, jak to dopadne. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale  jo  , Sokol  skutečně hooodně   dobrej . Sice  tento díl  , mne  tak  nechytil , jako ten před ním , ale  jinak  pěkná  tečka  za  tímto  případem . Možná  mohl  Orozovič  více  rozehrát  svůj  part , ovšem  to  je  pouze  můj  subjektivní  názor . A  rovněž  by  nebylo " naškodu "  na  závěr  tohoto  dílu  NAPSAT  , že  to  nebylo  přesně  podle  pravdy , ale  nějak  umělecky  zpracováno  pro  diváka  z  důvodu  atraktivity . To  jen  tak  na  okraj . Jinak  výborný   seriááááál .  VO  TOM  ŽÁÁÁDNÁÁÁ .  Za  mne     CELKEM  * * * * A PŮL  *  . ()

Reklama

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám rozporuplné pocity  po přečtení rozhovoru s panem Havlovičem. Vůbec se mu nedivím, že ho mrzí, že pan Mareš nekonzultoval svůj scénář s některými vyšetřovateli nebo pana Havloviče aspoň dopředu neinformoval, jak ho v seriálu hodlá zpodobnit. Chválím Sokola, příjemně svým hereckým výkonem překvapil. Zato mladý tam měl až příliš mnoho prostoru, víc než výborný Finger. Režie a hudba na jedničku. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je mi docela líto, že těch sudů nestihli hoši naházet do Orlíku víc. Vyšetřování by se táhlo a ani seriál by pak nemusel mít jen šest dílů! .-) Docela nerad jsem u závěrečných titulků přijal fakt, že šmytec. Že další díly už nebudou. Nerad člověk opouští tu partu zabejčenejch detektivů, kteří jak buldozery se drali kamení nekamení vpřed za partou vrahů. Je to obdivuhodné, když si člověk uvědomí jak divoká doba to tehdá byla. Martin Finger tu byl super, ale někoho možná překvapil i Sokol. Mně tedy ne, já vím ze hrát umí. Někdo ho má možná zaškatulkovaného jako baviče nebo moderátora, ale mne přesvědčil už v Rédlovi, že ho lze nasadit na vážnější role. Tady skvěle hrál toho svého vynerveného poldu. Úplně jsem z něj cítil tu nesoustředěnost na práci když zjistil, že má v patách kolegy. V takovou chvíli se snažíte před ostatními nezůčastněnými dělat jako že nic, ale zároveň se vevnitř citíte hrozně a nejraději by jste někam zapadli. Zalezli a nevylézali dokud se to nějak nepřežene. Jenže vy víte, že samo se to nepřežene. Konec skončil tak, že by koncem být nemusel. Podle mně si ČT tenhle úspěch divácky srovnatelný snad jen se Ženou za pultem a Chalupáři asi nenechá jen tak protéct mezi prsty. Štáb i herci udělali solidní pevný základ pro něco dalšího, něco na čem se dá stavět.  Tak uvidíme! * * * * * ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stavím se spíš na tu temnou stranu, která je ráda, že seriál už skončil a nemusí mu věnovat další hodiny volného času, přestože mě špína, do níž se namočil jeden z vyšetřovatelů, i poměrně lákala na další díly. Herecky bez chybičky, případy samotné mě ale zase tolik neuchvátily. Stejně tak celkové rozuzlení. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • V ilustračních záběrech, zachycujících výbuch v erotickém klubu, otevírá balíček s bombou majitelka podniku, ačkoliv podle vyšetřování otevřel tento balíček někdo jiný. (Caminzind)
  • Závěrečný díl sledovalo v průměru 2,27 milionu diváků starších 15 let (podíl 50,24 %), jednalo se tak o nejsledovanějším pořad nedělního večera a také celého dne. (rublik05)
  • Železniční přejezd, za kterým Ludvík Černý (Matouš Ruml) zastřelil podnikatele Katovského (v seriálu Skuherského), dodnes existuje. Nachází se na pražském Zličíně, na hranici ulic Na Radosti a Plzeňská. (Šéfik)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno