Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je odklízení nepohodlných mrtvol nová forma podnikání podobně jako střelba na objednávku? Do jaké hloubky se dokážou ponořit policejní potápěči a co nakonec pachatele usvědčí? A podaří se policejní akci utajit, než ji média prozradí pachatelům? (Česká televize)

Recenze (69)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá epizoda byla takovou lahůdkou. Zatímco v její první části gradoval předchozí děj, druhá polovina fungovala jako příprava na finále celého seriálu. Dohromady to pro mě byla napínavá záležitost s parádní atmosférou. Zvláštní pro mě bylo hlavně to, že jsem cítil napětí, přestože jsem pochopitelně dopředu věděl, jak to dopadne. A to je jasný bod pro tvůrce; pokud zvládnou tak poutavým způsobem natočit seriál o velmi známém případu, nemusím nad českou filmovou a seriálovou tvorbou lámat hůl. / Poučení: Neber úplatky, nebo se z toho zblázníš. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První 3 epizody byly fajn. 4. epizoda byla skvělá a tato epizoda je ještě o stupeň lepší. Tohle už poprvé nebylo dobré "jen" na české poměry.  Tenhle díl jsem si nesmírně užil, přestože jako drtivá většina diváků vím, jak to celé probíhalo i dopadlo. Nechci říct, že by předešlé epizody byly špatné, ale tady jsem měl pocit, jako by se změnil celý filmový štáb. Všechno zde totiž dokonale fungovalo. Od bezchybně vystavěného děje, až po stále se stupňující a nekončící napětí. Hodinka utekla nesmírně rychle a já si poprvé přál dostat přidáno. Neznám přesné podrobnosti vnitřních nepokojů vyšetřovatelů, nicméně se mi tato zápletka rozhodně nezdá nemožná. Funguje to na všech frontách a všechny rozehrané dějové linky jsou nesmírně zajímavé. V popředí zajímavosti je samozřejmě ta taškařice se sudy. Moc se těším na finále. [90 %] ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět napínavě natočený díl (i když pitomá kamera straší i tady), který se zaměřuje i na vztahy mezi policisty a který představí i onu piplačku s papírováním, vysedáváním u odposlechů, složitosti koordinace a přesného načasování, hlavně aby podezřelí nic netušili. Dobrá trefa do Tv Nova - uvědomili si tehdy reportéři, že svou spekulativní reportáží by mohli být i zodpovědní za smrt dalších lidí? ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak dnešní díl se opravdu povedl. V příběhu se orientuji, už mi nevadí ani kamera, ani cigaretový dým a soustředím se na všechny další nové události. Jsem napnutá k prasknutí a strašně mě mrzí, že už bude jen jeden díl, protože se seriál opravdu vydařil. I když jsem zpočátku nějaké výhrady měla, teď jsem ráda, že jsem ho sledovala a moc se těším na závěrečnou epizodu. ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušná práce na tomto seriálu, a klobouk dolů policistům. Škoda že všude jsou krtci. Jako večeřet při tom louhovým těle, no teda to byla síla. Celej seriál je hodně uvěřitelnej a to je vidět i na zbytcích těla. Krásně zahraný psychouš Černý, určité herce má člověk zaškatulkované do jiného žándru, např. komedie a potom perfektně zahrajou vážnou roli. Jsem ráda, tento seriál ukazuje že máme spoustu /i mladších,/ kvalitních herců. Jde vidět, že tu Sokol září a sedí mu role. Prostě samá pozitiva. Několik dějových linek, které nebrzdí celý příběh. Doporučuji každému. A hlavně u tohohle dílu nejíst. XD ()

Galerie (17)

Zajímavosti (11)

  • V čase 42:53 hodí Ludvík Černý (Matouš Ruml) nedopalek ze střechy paneláku. Ten dopadne na čelní okno Škody Favorit, který má bezramínkové stěrače (tzv. flat stěrač), který se ale začal vyrábět až později. (rockboy)
  • V 58. minutě je vidět budova Urologické kliniky VFN, která je zde prezentována jako budova PČR Středočeského kraje. (Winster)
  • Před vytažením druhého sudu Kozák skočí po hlavě do vody. V zápětí, po epizodě s novináři, stojí na palubě člunu a má suché vlasy i plavky, což lze poznat, když má na sobě tričko, jelikož to je suché, přitom když měl mokré plavky, tak by mělo být tričko také mokré. (Brain)

Reklama

Reklama