Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent FBI Jake Malloy (Sylvester Stallone) se stane svědkem brutálního zločinu, který ho psychicky srazí až na dno. Z Malloye se stává alkoholik. Aby se zotavil, nastoupí léčbu na rehabilitační klinice pro policisty. Místo, které mu má být útočištěm, se ale brzy promění v děsivé vězení. Když sněhová bouře odřízne kliniku od okolního světa, zemře tu za podivných okolností několik pacientů. Je zřejmé, že uvnitř je vrah a že se teď kdokoli může stát příští obětí. (Magic Box)

(více)

Recenze (274)

kingik 

všechny recenze uživatele

Sylvester Stallone se rozhodl užít si taky trochu charakterního herectví, a přesto, že se mu na tomto poli ani trochu nedaří, šel do toho. Pro spolupráci si vybral hororového specialistu Jima Gillespieho. Z jejich spolupráce vzešel průměrný thriller s hororovou atmosférou, a místy s celkem ucházející invencí, ale časem se z této hry vyloupne jen další unylá vyvražďovačka, kterou ve svém starším hororu "Tajemství loňského léta" zvládal Gillespie mnohem lépe. Přemíra hvězd nižší svítivosti není vůbec k zahození, ale o nějakém zásadním překvapení nemůže být řeč. ()

themic 

všechny recenze uživatele

D-tox je akční thriller v hlavní roli se Sylvestrem Stallonem. Dobré béčko, ale čekal jsem něco lepšího, no. Námět je podobný mnoha filmům, které se už natočili a dostali se na plátna do kin, jako například "Mind Hunters" apod.. Docela zajímavá je změna zápletek. Nejdříve je Sly agent, který hledá nebezpečného vraha a hned na to je to suspendovaný polda na odvykací kůře. Dávam čtyři hvězdičky, včetně hvezdičky za Roberta Patrica..:) 70% ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Vrah nedal pokoj Malloyovi ani v léčebně, kde se měl zotavit především po psychické stránce. Léčebna je bývalý vojenský blázinec v horách, kde lišky dávají dobrou noc. Dobré místo pro likvidaci pár dalších osob. Zůstává jen otázka, kdo bude další na řadě. Prostě jde jen o další vyvražďování lidí v odlehlém komplexu. ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná a napínavá podívaná se Stallonem(čekala sem, že to bude horší), kterýmu tu roli policajta prostě věříte. Bylo to chvílema celkem drsný a docela dlouho mi trvalo než sem odhadla kdo je tim zabijákem a to mě baví... Někdy to bylo fakt nechutný, taky z toho příběhu mohli vyždímat trochu víc. Ale jedno vim jistě, příště budu Stallonovi zase držet palce! :) ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

tento film v sebe kombinuje 4 žánre - no nie organicky. jednoducho film začína ako nie príliš originálna, no aspoň priemer dosahujúca variácia krimithrilleru so sériovým vrahom, potom príde medzipasáž tváriaca sa ako psychologická dráma, ktorá vedie k záveru á la vyvražďovací horor tiež neoriginálne kombinujúci veľmi veľa z už vyskúšaného v danom žánri. Tým štvrtým žánrom je Stallone - ktorému totiž ani jeden z vyššie zmienených žánrov nesadne, aj keď tuto sa snažil "hrať" a miestami na moje prekvapenie s celkom uspokojivým výsledkom v rámci istej internej slyovskej tabuľky. takže to, že vrahom je angličan Slater nie je vôbec prekvapenie, preto to tu môžem napísať pokojne aj bez varovania, že budem spoilerovať, lebo je to tak nevysvetlené, nevymotivované a neprekvapivé - skrátka nezaujímavé, že to ani nestojí za reč. ktovie, kde nastala chyba - či chyby. scenár rozhodne nepatrí k tomu lepšiemu, čo bolo v rámci televízneho béčkového thrilleru napísané, no ten strih, ten bol podľa mňa katastrofálny. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy si Jake (Sylvester Stallone) řeže žíly na levé ruce, tak když ho kolega veze do detoxikačního centra, má (v autě) zavázanou ruku pravou. (Kytkajitka)
  • Film sa mal pôvodne volať Eye See You, neskôr bol však premenovaný na D-TOX, čo je skratka pre detoxikačné zariadenie. (Paldiny)

Reklama

Reklama