foto

Christopher Fulford

  • nar. 1955
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Queen of the Desert
2014 E.A. Poe: Podivný experiment
Flim: The Movie
Tři mušketýři (TV seriál)
2013 By Any Means (TV seriál)
Zločiny nad Seinou (TV seriál)
2012 Tower Block
2010 Krev pelikána
Poznáš muže svých snů
2009 Kolize (TV seriál)
Whitechapel (TV seriál)
2008 Poslední nepřítel (TV seriál)
Přežít! (TV seriál)
2007 Commander: Windows of the Soul, The (TV film)
Grey Man, The (TV film)
2006 Dalziel a Pascoe: Anděl strážný (TV film)
Hotel Babylon (TV seriál)
Missing (TV film)
Sólokapr
2005 Poslední kat
Šťastné a Veselé
Zlatá hodina (TV seriál)
2004 Árijský pár
If... (TV seriál)
Milióny
The Brief (TV seriál)
2003 Burn It (TV seriál)
Murphy's Law (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
Servants (TV seriál)
2002 D-Tox
Goodbye, Mr. Chips (TV film)
MI5 (TV seriál)
Profil vraha (TV seriál)
Staying Up (TV film)
2001 Hotel
Judge John Deed (TV seriál)
Mlhy Avalonu (TV film)
Phoenix Blue
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
One of the Hollywood Ten
Podvod (TV film)
1999 Hornblower - Vévodkyně (TV film)
Last Train, The (TV seriál)
1998 Ložnice a kuloáry
1997 History of Tom Jones, a Foundling, The (TV seriál)
Investigator, The (TV film)
The Fix (TV film)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Zakázané území (TV film)
1996 Moll Flandersová (TV film)
Sculptress, The (TV film)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Bad Boy Blues (TV film)
Ghostbusters of East Finchley (TV seriál)
Hlavní podezřelý: Vůně temnot (TV film)
Joyride
1994 Capital Lives (TV seriál)
Nehynoucí láska
99-1 (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
Scarlet and the Black, The (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1990 Chillers (TV seriál)
Měsíční hory
1989 'Itch (TV film)
Zmrtvýchvstalý
1988 Jack Rozparovač (TV film)
1987 Body Contact
Inspektor Morse (TV seriál)
Modlitba za umírající
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Čtvrté patro (TV film)
Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Městečko Wetherby
Screen One (TV seriál)
We'll Support You Evermore (TV film)
1984 Prosincový květ (TV film)
1983 Macbeth (TV film)
The Ploughman's Lunch
Ženatý muž (TV seriál)
1982 Made in Britain (TV film)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Dokumentární

2006 Legendy Divokého západu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace