Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Vyvražďovačka s vydareným záporákom (teda iba s jeho maskou), nakoľko ten dôvod prečo to vlastne robí je strašne ale strašne debilný. Postavy nesympatické, fandiť im nebudete a v podstate vám to na konci bude úplne ukradnuté. Chválim celkom krvavé zabitia, dalo by sa s nimi vyhrať o veľa viacej ale neboli odfláknuté. Nie je to dlhé, takže to aspoň celkom ubehne. Na nudný večer v pohode 3. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

parta přátel se musí vypořádat s vraždícím maskovaným maniakem, který postupně odhaluje jejich nejtemnější tajemství. — chtěla jsem dát lepší hodnocení, ale ten konec to totálně posral. postavy mi ani moc nevadily, nicméně odhalení vraha bylo hodně předvídatelný a hloupý. radši se podívejte na scream. || ❝𝐀𝐥𝐥 𝐝𝐮𝐞 𝐫𝐞𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭 𝐭𝐨 𝐭𝐡𝐞 𝐝𝐞𝐚𝐫𝐥𝐲 𝐝𝐞𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐝 𝐛𝐮𝐭 𝐈 𝐡𝐚𝐯𝐞 𝐰𝐚𝐭𝐜𝐡𝐞𝐝 𝐚 𝐥𝐨𝐭 𝐨𝐟 𝐭𝐫𝐮𝐞 𝐜𝐫𝐢𝐦𝐞 𝐚𝐧𝐝 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐰𝐚𝐬 𝐜𝐥𝐞𝐚𝐫𝐥𝐲 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐞𝐝𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐝.❞ 🎭🔥 ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak jo, na filmu se mi líbili ty masky které vrah nosil, je něco děsivého na tom, když vrah má na své tváři tu vaši a snaží se vás zabít. Taky se mi líbilo samotné vraždy, nic mimo kameru, všechno to pich, pich a řiz, říz je tady vidět a je to dobrý. Ale celá ta vrahova motivace, je taková o ničem, čekal sem že vrahem bude jednak někdo jiný a ten někdo, bude mít vyšší důvod proč to všechno spáchal. Jako až na ten závěr, to má i dobrou atmosféru a to odhal vrah, než tě stačí píchnout svým nožíkem, je celkem fajn, ale ten konec......ten to celé zníčil. Čekal aspoň nějaký zajímavý zvrat a nebo nějaké napínavější vyústění, ale hlavní hrdinka se polovinu filmu, klepe strachy z vraha a pak najednou si ho podá, jako kdyby nehořelo, to prostě neni to pravé.. Film má vynikající hudbu, takovu ala Kavinsky, sice to sem úplně nesedne, ale hej. Herci hrají dobře, nic co by se dalo vyčíst a nebo vychválit. Jo dávám dvě hvězdičky, tohle si Wan měl trochu pohlídat. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film dela jedinou vec, kterou slibuje-straseni. Je dobre natocen, dobre zahran, ma svuj styl a uvnitr cosi ucinneho. Ale pusobi jako produkt sve doby. Je to takova parodie moralky. Kdo chce jenom dobre vzruseni, bude se mu film libit. Na me pusobil jako dira nebo prazdny obraz. Nastesti ma humor. Pobavila me hlaska teenagera "Doufam ze v nebi serviruji energy drinky , kamo". nebo "Princezna Diana ve sve nekonecne moudrosti rekla, ze nejvetsim problemem soucasneho sveta je netolerance". ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Mordy fajn, po technickej stránke fajn, taká slasherovská klasika presne ako podľa šablóny. Až potiaľto fajn. Ale nebol by to samozrejme Netflix, keby sa nepokúšal to nejako skurviť a tak sem nenapchal len narážky na LGBT v klasickej podobe, ale už sme tu dostali vyšší level a to "trojpohlavnú" postavu. Bravó Netflix. Raz bude na teba niekto spomínať ako na priekopníka tohoto typu zábavy. Ja to však nebudem, ja môžem zvysoka fuckovať tieto tvoje "násilné podvrhovačky a podsúvačky". Bohovské šťastie, že to nebola príliš veľká úloha, bohovská smola, že táto postava prežila. Škoda. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama