Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

TomX2 

všechny recenze uživatele

There's Someone Inside Your House síce nie je dobrým hororom a už vôbec nie dobrým filmom, ale nie je ani nijak extrémne zlý, vlastne je v rámci možností celkom fajn a určite nikoho neurazí (pokiaľ samozrejme nie ste ortodoxný rasista alebo xenofób, ktorému vadí čoby len jedna čierna alebo queer postava). V porovnaní s inými horormi je to technicky vcelku zručne natočené, má to jasne stanovený smer, ktorým sa to bude uberať, a celkom rýchlo to odsýpa. To viacmenej dostanete, keď sa na film pôjdete pozerať bez väčších očakávaní a predsudkov. Inak to má samozrejme nemálo chýb, bez ktorých by film mohol dopadnúť oveľa lepšie (napríklad úplne zbytočná linka o minulosti hlavnej hrdinky, časté nezmyselné chovanie postáv, alebo strašne blbo zostrihaná scéna v kostole) a motív vraha na konci vyznie strašne pateticky (posledná zhruba polhodina je celkovo celkom chabá), ale taktiež to má aj svoje svetlé momenty (mne sa napríklad strašne páčila tá pohodová romantická scéna na kukuričnom poli a sem tam aj hudba) a vôbec, nie je to až tak zlý film. Samozrejme je to jeden z tých filmov, na ktoré za dva dni zabudnete a nevzbudí vo vás žiadny extra dojem, ale aspoň to neurazí, nenaserie ani neublíži, pretože skôr než hrozný je ten film proste len podpriemerný. Dve hviezdy. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Politicky angažovaný slasher, kde se mimo na krev bohaté zábavy mládež i přivzdělá stran nastolení nové báječné reality a o boji  barevně pestrého transproletariátu.   Vzhledem k tomu, že nepatřím k cílovce vedlejších neorudých motivů, bylo mi při sledování jen lehce trapně, stejně jako u podobně potřísněného remaku Candymana. Nepatřím k těm, co by se cítili těmito společenským tendencemi ohrožováni, nicméně mi prostě přijdou  dětsky ufňukané a potvrzují mi můj pocit o myšlenkové smrti lidstva. Ale tak zpět k filmu.  Vyvražďovačky  patří k mým oblíbeným hororovým subžánrům a srovnám-li tuhle vlastně přímočarou, a až v závěru předvídatelnou,  smršť pohledných vražedných útoků  s nedávnou, nepovedenou a užvaněnou  poctou žánru Ulice strachu, tak se dostanu na slušné tři hvězdy. P.S. Pro darkrobyka: Na střeva ven taky došlo, dodám screen:-) ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Na škole řádí vrah tisknoucí si 3D printem masku každé ze svých obětí, které zabíjí - už tohle samo o sobě je poměrně originální a možná po dlouhé době jde o masku, která předčí i Happy Deaths Day. Po první vraždě jsem se radoval, že oproti nedávné netflix trilogii Fear Streat se film nesnaží na sílu tlačit infantilní humor a bude se držet seriózní, ale nestalo se. Příběh klasika, gore průměrné, ale je ho tak málo, že se mi těžko dá mluvit o slasher stylu (3 dvouminutové vraždy za 90 minut když nepočítám finále...?), postavy jsou hloupé, konec je předvídatelný a opět tuctově wannabe heroicky zakončený. Těšil jsem se na výbornou mordovačku okořeněnou o inovativní nápad masky, ale místo toho se tvůrci vydali více cestou středoškolského dramatu, kdy na obrazovce koukáme více na party a sex než na samotné vraždy. Nechápu, jaký problém je udělat pořádný, hutný, brutální moderní slasher místo toho dělat pořád dokola uječené teenage dramata.  Nezbývá než doufat alespoň v nový Halloween... ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[65%] Vcelku pohodová jednohubka, která připomene, byť asi jen vzdáleně jiné známější filmy jako je třeba Scream, Halloween apod. Někteří si tu stěžují na nezajímavé postavy, jenže já s nimi neměl problém. Většina z nich mě bavila. Příběh je přímočarý, ničím moc zajímavý, ale vyvražďovací scénky jsou docela dobré. Občas to vypadá na nanosekundu komicky, ale krvavé je to tak akorát, takže proč být zbytečně kritický? Rozhodně bych zapiloval na větší hloubce příběhu a nebo logičtějším rozuzlení ve finále, které mi přišlo nevýrazné, až slabé. Ale na to 1 vidění to nebylo vůbec zlé. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Mordy fajn, po technickej stránke fajn, taká slasherovská klasika presne ako podľa šablóny. Až potiaľto fajn. Ale nebol by to samozrejme Netflix, keby sa nepokúšal to nejako skurviť a tak sem nenapchal len narážky na LGBT v klasickej podobe, ale už sme tu dostali vyšší level a to "trojpohlavnú" postavu. Bravó Netflix. Raz bude na teba niekto spomínať ako na priekopníka tohoto typu zábavy. Ja to však nebudem, ja môžem zvysoka fuckovať tieto tvoje "násilné podvrhovačky a podsúvačky". Bohovské šťastie, že to nebola príliš veľká úloha, bohovská smola, že táto postava prežila. Škoda. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama