Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (476)

MsUtahraptor 

všechny recenze uživatele

Tuhle pohádku jsem odmala milovala- jedna z mých nejranějších (a dodnes nejkrásnějších) vzpomínek je její sledování u babičky v obýváku ještě na černobílé televizi. Pokaždé to stejné napjaté čekání na titulní větu a tak trochu i pošetilá naděje, že tentokrát jí nebude třeba... Té ušaté bestii prostě nešlo fandit a Vlk... Vlk je TAK ZKAŽENÝ! :D <3 ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Existují ještě jeden, který je uveden mimo řadu seriálu, jako speciální edice. Je to dvouminutový díl s usmiřující vánoční tématikou roku 2017, s názvem "Поймай звезду", tedy Chyť hvězdu." Vlk pozoruje dalekohledem noční oblohu ze střechy domu, když tu spatří zajíčka. Neopatrné našlápnutí a vlk se vznáší volným pádem do ulic, kde naráží na zajíčka s vánočním stromkem, ten se dává na úprk. Honička končí v lese kde společně ozdobí vánoční stromek a raduj í se z Vánoc. ()

Reklama

paascha 

všechny recenze uživatele

Naprostá klasika a nářez. Na vlka nikdo nemá, jen dodneška lituju, že toho malýho hajzlíka nezabil.. Nelze si nevšimnout spratkovských komentů: na Toma a Jerryho to nemá, atd. Hajzlíci pitomí, držte tlamky, když tomu nerozumíte! Komu se nelíbí Jen počkej je vůl a vymatlaná guma!!! A je to! Kukkik je vítěz, není to jen vl, ale j vygumovaná mrdka, protože dát 4hvězdy Hostelu a odpad Jen počkej, to už vyžaduje opravdu značné poškození mozku! ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Rozprávka, ktorú si pamätá veľa ľudí z môjho detstva aj z detstva starších generácií, lebo to bola jednoducho kultová rozprávka, ktorá bola nesmierne vtipná. Stále vyhrávajúci prešibaný zajac a jeho prenasledovateľ vlk, ktorý takmer vždy prehrá. Toto je proste nezabudnuteľný seriál pre deti so super hudbou a vydarenou animáciou. ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Vždy znovu mě fascinuje sociálním napětím mezi oběma aktéry zesílený všudypřítomný queer náboj tohoto seriálu. Nepředstavuje-li ovšem zajda stereotyp samičky, jako vlk stereotyp mača. Každopádně je to ta hlavní přidaná hodnota oproti Tomovi a Jerrymu. Potom tematizace tradiční a populární písně ve světě Sovětů. A českému diváku dabingem zvěčnělé Kotěnočkin, Chait, Rusakov,... Samozřejmě sláva Ukrajině. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • Jeden diel sa vyrábal priemerne deväť mesiacov. (Raccoon.city)
  • Po smrti Anatolija Papanova (Vlk) boli 17. a 18. epizóda nadabované ešte jeho hlasom, ktorý malo štúdio k dispozícii v archíve. (Raccoon.city)
  • Príbeh seriálu, ktorý bol od začiatku koncipovaný ako karikatúra zlého vlka a dobrého zajačika, nechcel nikto režírovať a vraj išlo o nudnú banalitu, ba až brak. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama