Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Archivní záběry a vtipné skeče v komediální retrospektivě roku 2021, který nám přinesl velké trable a taky pár příjemných událostí. (Netflix)

Recenze (61)

campix 

všechny recenze uživatele

A pokračujeme. Po svižné taškařici Death to 2020 jsme se dočkali i pokračování ve formě roku 2021.Tvůrci se nemusí absolutně babrat scénářem, protože ty absurdní příběhy, které dnešní doba servíruje denodenně nepotřebují nic navíc. To prostě nevymyslíš. Vrací se také většina učinkujících a tak to navazuje poměrně krásně. Příjemná jednohubka k pobavení. Nic víc. Snad příští roky budou lepší a tvůrci tak nebudou mít tolik materiálu. To je ale asi bláhová myšlenka. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

“Co jste si odnesli z roku 2021? Že z roku 2020 se nikdo nepoučil…” fenomenální věta na závěr. Za mě povedená satira, co prakticky shrnuje vše co hýbe planetou (a bude i dál). Edit: mimochodem mnohem trefnější a zábavnější než první pokus. Tam si občas pletli satiru s idiocií. ()

Reklama

Melios 

všechny recenze uživatele

Viditeľné zlepšenie oproti minulému, odpadnému roku. Herci konečne hrajú tak, že je pre všetkých očividné, že melú čisto len sračky, informácie sú menej politicky korektné a podanie je viac absurdné. Holt niekedy je lepšie si zobrať kritiku k srdcu a skúsiť niečo vylepšiť. I tak stále nechápem, prečo pán Brooker mrhá svojim talentom na písanie podobných druhoradých projektov pre Netlfix. 2021 nakoniec nebol až taký zlý... ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Loňská verze mě vůbec nebavila, letošní mě nadchla. Před jejím sledováním jsem si říkal, že tomu dávám ještě jednu, poslední šanci, teď mi běží hlavou, že už se těším na dvaadvacítku. Snad se jí všichni dožijeme ve zdraví! To je moje novoroční přání (nejen) lidem, ke kterým tady třeba občas promlouvám. Mějte se fajn a radujte se z filmů i ze života- máme jen jeden a filmy nám často připomínaj, jak může být krátkej. ()

kikinozka odpad!

všechny recenze uživatele

Pořád ta neutuchající potřeba herců a lidí od filmu poučovat a "vzdělávat" lidi, vyvěrající patrně z jejich představy, že držením kamery apod. k tomu nabyli patřičné vědomosti. Takže nadále platí Ricky Gervais: "You're in no position to lecture the public about anything. You know nothing about the real world. Most of you spend less time in school than Greta Thunberg." ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama