Reklama

Reklama

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (45)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vánoční koleda na neotřelý/moderní způsob. Trošku blázinec to pozorovat, ale Ryanovi a Willovi to bez problémů odpustíte. A to i přesto, že se vlastně jedná o muzikál s tradičně průměrnými písničkami. A kdyby to bylo i o pár desítek minut kratší, také bych se nezlobil. Jinak to ale drží hezkou vánoční atmosféru a občas Vás to i mile pobaví přesně v tom duchu těch dvou. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell se po letech vrací v roli, která jej kdysi proslavila. Tedy něco na způsob Vánočního skřítka, kdy je zapotřebí napravit zdánlivě nenapravitelného. Místo Jamese Caan zde "zlobí" užvaněný Ryan Reynolds. Uvidíme s čím se vytasí Hollywood za rok. Škoda že Spirited dostal na starosti v minulosti často skvělý Sean Anders. Tady uspět zkrátka moc nešlo. Film je prakticky neškodný. 45% ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na relatívne priemerné hodnotenia som nemal žiadne veľké očakávania. Ale napokon ma tento film veľmi milo prekvapil. Skvelé herecké obsadenie, úžasný vizuál s vydarenou výpravou, a celkovo ten ironicý štýl - to bolo všetko, čo tento film ťahalo vpred. K tomu skvelé sarkastické hlášky a vtipné dialógy, a v neposlednom rade vydarené aj po muzikálovej stránke. Takže celkovo som mal z toho vysoko nadpriemerný pocit. Will a Ryan boli výborní, a popri nich celkom potešilo aj obsadenie Sunity Mani. Avšak, neviem si akosi vysvetliť tie priemerné hodnotenia - jedine, že by niekto nepoznal legendárnu poviedku A Christmas Carol od Charlesa Dickensa, vtedy by som to asi nedokázal plnohodnotne oceniť ani ja. Našťastie, Dickensove dielo poznám a aj som ho čítal, takže kopa odkazov mi rozhodne neunikla - za mňa teda plných 5*! ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Uff toto islo mimo mna. Bol som donuteny to pozerat bez toho, aby som vedel ze to je muzikal. A hudobno-tanecna zlozka ma extremne obtazovala. Inak nemuzikalove pasaze su relativne ok. Ferrell aj Reynolds hraju svoj standard a spolu sa celkom doplnaju. Spracovanie 100x ohraneho Dickensa je celkom dobre a napadite. Uz som videl aj horsie vianocne filmy. Hrane casti bez hudby a spevu su tak na 3 mozno 3 a pol*. Vysledne ale davam len dve. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že Dickens a jeho Vánoční koleda je jedna z věcí, které příliš nemusím, ale tato moderní muzikálová variace je vlastně dost fajn. Vypadá to draze, je to místy dost vtipné a má to hezkou pointu v tom, že nikdo není dobrý ani zlý, ale že člověka utváří vlastní rozhodnutí a malé skutky. Muzikálová čísla jsou taky slušná jízda, hudebně spíš průměr, ale tanečníci jedou na doraz a je to celé tak hezky muzikálově vyumělkované, byť po emoční stránce tomu ještě něco málo chybělo. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Ducha budoucnosti (smrtka) hraje Loren G. Woods, v postsynchronech mu však hlas propůjčil Tracy Morgan. (sh3riff)

Reklama

Reklama