Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 2

  • Česko Od soumraku do úsvitu 2: Krvavé peníze (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůně peněz přitahuje lidi, chuť krve zas někoho jiného...  Šerif Lawson má nos na problémy podezírá nevinně se tvářícího lupiče Bucka, že zase něco chystá - a má pravdu. Buckův kumpán Luther právě uprchl z vězení a rozhodli se spolu vyloupit jistou mexickou banku, ve které na ně čeká 5 miliónů dolarů. Buck svolá své další kamarády - rodeo jezdce C.W., trenéra pitbulských teriérů Jesuse a chytráckého strážníka Raye. Cestou na místo setkání, po strážce s netopýrem, zastaví Luther neznámému muži... zanedlouho však zjistí, že autem nesrazil obyčejného netopýra! Luther se setkává se svými kumpány, kteří zatím netuší, že je pronásleduje stín, který jim jde po krku - doslova!!! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Kolssteyn 

všechny recenze uživatele

I přes co-produkci Rodriguez-Tarantino byl znát kvalitativní seskok do plochého rozměru po všech stránkách. Nejvýrazněji však v B-hercích, kteří zůstali naživu až téměř do konce filmu. Však také půldruhou hodinou trpce zkoušené diváctvo dalo znát svoje nadšení najevo v pouhé pětinové návratnosti rozpočtu. Kameraman svou neobytností neustále dokazoval, že ve srovnání s Rodriguezovým pojetím, když dva dělají totéž, není to totéž. ()

YURAyura odpad!

všechny recenze uživatele

0/10 Uz si to poradne nepamatuju (radsi ;]]), ale vim, ze jsem z toho byl nebetycne rozcarovan a poradne se nevyspal - slo to na Nove kdysi nad ranem. Treti dil je kapku lepsi a druhy dil Carpeterovych Upiru je jeste horsi ;]] Veru tezka volba. Snad jenom si koupit swihadlo a trochu potyrat svoje telo. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jako milovníka pokleslých žánrů a béčkových mozkových klystýrů mě rozhořčuje zdejší nízké hodnocení. Dvojka sice je o něco slabší než jednička, působí trochu levně,televizně (video film), nemá příliš epický scénář, ale porci pokleslé horrorové zábavy nabízí vrchovatou a vydatnou. Gangster na útěku jede za svou bandou a chystá se s ní vybrat jednu mafiánskou banku v Mexiku. Ovšem během cesty na sraz je změněn v upíra, pak postupně a nenápadně na upíry mění i svoje kumpány a společně pak téměř zcela zdecimují početnou policejní jednotku, která je přijede zatknout. Zní to lákavě, ne? NE?! Nejoblíbenější postava: Jesus (Raymond Cruz). Nejlepší vtip: "...a zastřelil i chlápka, který přinesl občerstvení." ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Teraz prvý krát vidím, aký mala táto slabotina dobrý original plagát. Asponže u nás mala škaredý ako si zaslúži... Film má minimum spoločné s fantastickou jednotkou. Príbeh je skresaný na "pár chlapíkov v banke" a experimentálne pohľady kamery či srandovná erotická scéna tento nepodarok nezachránia... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Od soumraku do úsvitu 2: Krvavé peníze“ je tím druhem pokračování, které ani moc vidět nechcete. Nejsou zde dobré postavy, nejsou zde dobré hlášky, není zde humor, napětí a ani zde nakonec nejsou dobré efekty, ale jen triky, které se neustále opakují a jsou celkově docela nudné. Je to škoda, protože celý příběh okolo Titty Twister v sobě měl mnohem větší potenciál, než jaký se v tomhle filmu ukázal. Ignorování konce prvního snímku je nebetyčnou zbabělostí. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • Auto Jesuse (Raymond Cruz) je Lincoln Continental Mark IV z roku 1959, tzv. "Town car". (dandislav1991)
  • James Parks, který ztvárnil strážníka Edgara McGrawa, je skutečným synem Michaela Parkse, představitele rangera Earla McGrawa. Společně se pak ve stejných rolích objevili i ve snímcích Kill Bill (2003) nebo Grindhouse: Auto zabiják (2007). Samostatně si pak zahráli i v dalších filmech Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze. (gogos)

Reklama

Reklama