Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 2

  • Česko Od soumraku do úsvitu 2: Krvavé peníze (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůně peněz přitahuje lidi, chuť krve zas někoho jiného...  Šerif Lawson má nos na problémy podezírá nevinně se tvářícího lupiče Bucka, že zase něco chystá - a má pravdu. Buckův kumpán Luther právě uprchl z vězení a rozhodli se spolu vyloupit jistou mexickou banku, ve které na ně čeká 5 miliónů dolarů. Buck svolá své další kamarády - rodeo jezdce C.W., trenéra pitbulských teriérů Jesuse a chytráckého strážníka Raye. Cestou na místo setkání, po strážce s netopýrem, zastaví Luther neznámému muži... zanedlouho však zjistí, že autem nesrazil obyčejného netopýra! Luther se setkává se svými kumpány, kteří zatím netuší, že je pronásleduje stín, který jim jde po krku - doslova!!! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

snake 

všechny recenze uživatele

I přes občasnou skvělou práci s kamerou, která film dělá aspoň trochu vtipným (docela podivné, že kamera dokáže vytvořit vtipnou situaci), je film zkázným příkladem, jak by nemělo vypadat pokračování skvělých prvních dílů.Absolutňe žádná návaznost na první díl, co se týče vtipů i příběhu (drobný výstup Dannyho Treja to taky nezachrání, a bar, který byl původně dějištěm všeho je jen malinká zmínka, aby se neřeklo, že film nijak nesouvisí s prvním dílem).Není to odpad (jako třeba Hvězdná pěchota 2), ale je to velice zlé. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Po letech mi přijde tenhle snímek zábavnější, než kdysi. Chvilku sice trvá, než dojde na upíry, ale jak se rozjede akce v motelu a následně v bance, už neskončí. Zasmušilá kamenná tvář Roberta Patricka se neusměje, přesto mu člověk tak nějak fandí, i když je to zločinec. Už úvodní scéna s výtahem, kde si střihnul cameo Bruce Campbell, pobavila. A v rámci odkazů zde máme populární sprchovou scénu z Psycha, kdy nůž nahradily ostré zuby netopýra (vampýra) a citace je dokonalá včetně záběru na odtokový kanálek a ruku držící závěs vytrhávající se z kroužků. Jistý půvab má i vtipkování během sledování mexického porna v motelovém pokoji. Nejlepší je samozřejmě bitka u banky, kdy jako na potvoru dojde k zatmění slunce. Krátké, rychlé, zábavné a spousta mrtvol na obou stranách barikády. ()

Reklama

gogos 

všechny recenze uživatele

Nevím čím to je, ale tento film mi zase tak strašný nepřišel. Občas vtipný průpovídky (Ty do toho psa cpeš steroidy??? ... Je to... bojový plemeno :-D ), dobrá akce, a úplně jiné pojetí než jednička. Jasně, s ní se to srovnávat vůbec nedá, ale když si ji odmyslím tak bych to viděl lehce přes 50%. Prostě normální film...při kterém jsem se docela pobavil. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Snaživo natočená strašná zbytočnosť. Privádza ma k úvahe, prečo niektoré filmy jednoducho sú „kúl“ a iné nie. Pretože OD SÚMRAKU DO ÚSVITU II opať disponuje zaujímavým námetom, radom ozvláštňujúcich postupov a ani zďaleka nie márnymi ksichtami, ale... nudil som sa. Na začiatku netopiere prehryzú oceľové lano od výťahu a na konci trvá úplné zatmenie slnka polhodinu... ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Zábavný úvod s neopakovateľným Bruceom Campbellom bol perfektný, no potom to šlo už dolu z kopca. Drsné postavy, drsné scény a drsné dialógy boli zo začiatku možno originálne, ale po čase ma už mimoriadne znechutili. Najhoršie však boli klišeovité zábery na bizónou lebku v púšti, cez ktorú striedavo cupká pavúk a prelieza had. Bŕŕ, takéto scénky patria do 80's, rovako ako smiešne netopiere. Ale aby som len nekritizoval, musím uznať, že Robert Patrick sa mi páčil, čo sa však nedá povedať o otrasnom militantnom kváziultradrsnom Raymondovi Cruzovi. Spočiatku som sa pobavil, potom som už len nechápavo krútil hlavou, ale nakoniec je to celkom slušné béčko. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • Auto Jesuse (Raymond Cruz) je Lincoln Continental Mark IV z roku 1959, tzv. "Town car". (dandislav1991)
  • Hlavní hrdinové mají na autě SPZ s nápisem BYT MEE, což by bylo správně BIT ME - kousni mě. (-Bomba-)
  • Natáčení probíhalo od 19. ledna do 8. března 1998 mimo jiné také v Jižní Africe. Zfilmován byl tak později než třetí pokračování série. Uveden byl přesto druhý v pořadí. (gogos)

Reklama

Reklama