Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V armádě z ní vycvičili chladnokrevnou vražedkyni. Přichází ale čas opustit úkryt a před pomstychtivými zločinci ochránit dcerku, se kterou se nikdy nesetkala. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (138)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Neohrozena a silna zena reprezentovana najvhodnejsou a len jedinou moznou, Lopezovou. :) Ta plna sebaobetovania a nesmierneho odhodlania bojuje voci nepriazni OSUDU. Predstavte si, ze tieto dve vety nahlas uvedie dramatickym hlasom Miso Hudak a mozete si sadnut s polovickou na gauc pocas nedelneho popoludnia a v pohode si zaspat s bruskami naplnenymi nedelnym obedom. :) Naivna blbost. Ale ak ste z tych, co popijaju pri filme alkoholicke napoje, ci daju brcko, mozno zvladnete. Pozitivne vnimam jedine "slohnutie" pesnicky Massive Attack - Angel a peknu prirodu. Scenar stoji za prd. Reziserku Niki Caro vsak rozhodne nezavrhnite. Ma na konte rezijne kvalitne filmy, ako napriklad North Country (2005), ci The Zookeeper's Wife (2017),  takze kuknite trebars radsej tie. 30% Neodporucam. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Když se rozhodnete vydělat si pár peněz pochybným způsobem prodejem zbraní, tak se trochu očekává, že nemáte žádné hranice. Ale ona se vždy nějaká časem najde. Třeba obchod s lidmi. Proto jste ochotní uzavřít dohodu s FBI a nakonec i donucení opustit své dítě, protože to je jediný způsob, jak ho ochránit před pomstou bývalých parťáků. Ale minulost je tady od toho, aby nás vždy dohnala a ukázala, že s námi ještě neskončila. Víc v recenzi. (3,5/5) ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý a predvídateľný akčný scenár s dobre známymi prvkami. Zachytenie vzťahu medzi matkou a dcérou, ktoré sa nevideli dvanásť rokov, je spíš povrchné ako intímne alebo dojímavé. J Lo stále má skvelú kondičku a bolo vidieť, že k práci pristúpila zodpovedne. Jej skalní fanúšikovia si to určite ocenia. P.S.: Niki Caro v minulosti už dokázala, že dokáže točiť dobré filmy. Tento však patrí medzi tie tuctové, podpriemerné. Osobné hodnotenie: 62% (**)  ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

klasický netflixovský akční prefabrikát, kterému by se ještě dala odpustit absence originality, ovšem už mu nelze odpustit, že vlastně není moc zábavný a i když je tu celkem dost akce je to bohužel většinu času dost nuda. Korunu tomu nasazuje JLo v hlavní roli, která je sice krásná, ovšem jako mašina na zabíjení/odstřelovačka dost málo uvěřitelná...40% ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Ocakaval som malo a dostal som... Nie uplne vela, ale viac ako malo. Je to take ponure, obcas pomale. Ziadna nadupana akcia typu Extraction alebo John Wick. Prve pozitivum je ze Jennifer vyzera dobre. Na svoj vek mega dobre. A nezabrani tomu ani asexualne oblecenie. Druhe pozitivum je, ze ma tam skoro nic nerusilo. Niki Caro vytrieskala z postarsej neherecky s minimom akcnych skusenosti maximum. Scenar je lacny ale znesitelny. Vlastne vsetko bolo ok, len to bola obcas nuda. A su proste lepsi herci, ktori zvladaju akcne sceny lepsie. Ale snaha cenni. Za mna prijemny priemer. ()

Galerie (470)

Zajímavosti (4)

  • Dve scény z traileru: scéna, kde Jennifer Lopez cvičí zhyby a scéna, v ktorej ide hore schodmi v oranžových šatách, sa do finálnej verzie filmu nedostali. (Arsenal83)
  • Při automobilové honičce na Kubě, která se ve skutečnosti točila ve Španělsku, se na malý moment objeví v záběru Škoda Fabia. (korbitch22)

Reklama

Reklama