Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent Steed má zjistit, kdo a proč vyhodil do vzduchu laboratoře programu Prospero. Podle videokamer to byla vedoucí programu, atraktivní kráska Emma, ta to však popírá a svou nevinu hodlá dokázat tím, že Steedovi pomůže dopadnout skutečného pachatele. Dvojice se dostane na stopu boháče De Wyntera, který šéfuje spolku PARAPLE a podle všeho nejen dokáže ovládat počasí, ale také si do svých služeb pořídil Emminu dvojnici. S každou stopou je jasnější, že ďábelský zločinec se chystá svým vynálezem vydírat svět a zničit přírodními katastrofami každý stát, který mu odmítne zaplatit. Steed a Emma jsou jediní, kdo ho mohou zastavit. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

tony_osoba 

všechny recenze uživatele

Jako člověk, co viděl alespoň něco z původního seriálu jsem příjemně překvapen. Tento film jsem zhlédl více než třikrát a stále v něm nycházím něco nového. Ralph Fiennes byl pro roli "standartního britského gentlemana" jedinou pravou volbou a v kombinaci s Umou Thurman tvořili hezký "Bondoidní" tým, který se film v tomto pojetí dle mého názoru snažil lehce parodovat. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jen z úcty k Seanu Connerymu dávám aspoň jednu hvězdu. Tohle dostali do ruky totální břídilové - scenáristou počínaje, přes casting až po kameru, střih a hudbu. Vše je špatně. Chybí jakákoliv gradace scén, jejich vypointování, práce s napětím. Ano, snaží se to být vtipné, a možná za jiných okolností by to i fungovalo. Jenže to by musel fungovat scénář, která nectí žádné zásady řemesla a jde jen o odfláknutý, narychlo spíchnutá produkt. Herci samotní mají charisma dubu v lese, nějakému jiskření mezi Umou a Ralphem by věřil snad jen duševně postižený, většina linií a hodně postav nejsou dotaženy do konce, některé věci se okecávají div ne hodinu, ale věci zásadní pro příběh se řeknou jen tak mimochodem (asi i to mělo být vtipné, jenže tohle je totální zpackání právě té práce s napětím). Kam to ten Sean Connery jen vlezl! Pořád chtěl dělat nějaké ekologické agitky a něco jiného než akční filmy, ale tohle snad je pod jeho úroveň. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

John Steed (Ralph Fiennes), agent britské tajné služby má před sebou nelehký úkol - celou zemi ohrožuje Sir August de Wynter se svými meteorologickými hrátkami, a drží tím celou vládu v šachu - a je jen na Steedovi a krásné meteoroložce Emmě Peelové (Uma Thurman), aby se s celou záležitostí nějak rozumně vypořádali... Toto je film, který je nutné pochopit - rozhodně jej nelze brát vážně (nebo nedejbože jako pokračování Bondovek), ale je třeba se na něj povznést. Spousta scén mne dokonale pobavila - ať již typická anglická lady (která má na všechno řešení), vedení tajné služby (Matka/Otec) nebo bludiště uvnitř Wynterova domu. Všichni tři hlavní hrdinové (Sean Connery, Ralph Fiennes i Uma Thurman) brutálně přehrávají, ale do tohoto filmu vše perfektně padne. Já bych si rozhodně nestěžoval, kdyby takovýchto filmů bylo víc.. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Ani som neveril, že to točil režisér Vianočných práznin, ktoré mimochodom považujem za najlepšiu komédiu aká kedy vznikla. Pomstielia je úplný opak, zúfalo trápne, ani herci, ktorí v iných filmoch žiaria tu absolútne zanikli, film je samozrejme zmätený a nemá šancu diváka zaujať. Za zmienku stojí len vizuálna stránka filmu, za ktorú musím dať tú jednu hviezdičku. Len na vlastnú zodpovednosť! 39% je možno veľa. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové, cenu za nejpromarněnější námět získávají….Mstitelé!...Mohlo to být něco úžasného. Tajní agenti v retro současné Anglii proti šílenému megalomanovi toužícímu ovládnout svět. Obě strany vybavené spoustou nadpřirozených vynálezů a zařízení. Jenže to nefunguje. Stala se z toho přeplácaná taškařice, která ač vizuálně vypadá skvěle, postrádá atmosféru, kterou by takový film měl mít a na kterou jsem se těšil. Velká škoda. Umě Thurman v latexu to ale zatraceně sekne. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama