foto

Nicholas Woodeson

  • nar. 30.11.1949 (66 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 La Couleur de la victoire
2015 Dánská dívka
Eichmann show (TV film)
2014 Mapp and Lucia (TV seriál)
The Assets (TV seriál)
2013 Hercule Poirot: Hra na vraždu (TV film)
Ripper Street (TV seriál)
Am I Not Monstrous? (S02E02)
2012 Hannah Arendt
John Carter: Mezi dvěma světy
Miloval jsem Joyce Hattovou (TV film)
Secret State (TV seriál)
Skyfall
2011 The Hour (TV seriál)
2010 Borgen (TV seriál)
2009 Legenda o Janě
Vraždy v Yorkshiru: 1980
2008 Obscenita - Příběh Mary Whitehouseové (TV film)
Poppy Shakespeare (TV film)
2006 Eleventh Hour (TV seriál)
Nezlomná vůle
2005 Řím (TV seriál)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
Helen West (TV seriál)
2001 Konference ve Wannsee (TV film)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
One of the Hollywood Ten
1999 Mad Cows
Nezkrotná touha
1998 Animated Epics: Beowulf (TV film)
Mrs. Bradley Mysteries, The (TV seriál)
Mstitelé
Titanic Town
Velké naděje
1997 Fixlování
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Žena v bílém (TV film)
1995 Last Englishman, The (TV film)
1993 Bedna (TV seriál)
Bonjour la Classe (TV seriál)
Mr. Wroe's Virgins (TV seriál)
Případ Pelikán
1992 Blackheath Poisonings, The (TV seriál)
Fatal Inversion, A (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
Performance (TV seriál)
1991 For the Greater Good (TV film)
1990 Chief, The (TV seriál)
Max a Helena (TV film)
Ruský dům
1989 Blackeyes (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
1982 The Hound of the Baskervilles (TV seriál)
1980 Here's Boomer (TV seriál)
Nebeská brána
Nezaručená zpráva o válce (TV film)

Dokumentární

2013 Creating Freedom: The Lottery of Birth

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace