Reklama

Reklama

Na seznamu smrti

(seriál)
  • USA The Terminal List
Trailer 1
USA, (2022–2023), 15 h 42 min (Minutáž: 51–65 min)

Tvůrci:

David DiGilio

Předloha:

Jack Carr (kniha)

Hudba:

Ruth Barrett

Hrají:

Chris Pratt, Constance Wu, Taylor Kitsch, Riley Keough, Arlo Mertz, Jeanne Tripplehorn, Patrick Schwarzenegger, LaMonica Garrett, Christina Vidal (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Seriál Na seznamu smrti sleduje Jamese Reece (Chris Pratt) potom, co jeho četa Navy SEALs během riskantní tajné mise padne do léčky. Reece se vrátí domů k rodině s rozpornými vzpomínkami na tuto událost a vyrovnává se s pocity viny. Když však vyjdou najevo nové skutečnosti, Reece zjistí, že po něm jdou temné síly a ohrožují nejen jeho život, ale i životy těch, které miluje. (Prime Video)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (98)

Sunny.69 

všechny recenze uživatele

Nakonec tomu tu čtvrtou hvězdu dám. Chris Pratt v této roli mile překvapil. Celkově ale seriál mohl být akčnější (aspoň já jej akčnější čekala), první tři díly jsou pomalé a není vlastně vůbec jasné o co že to tady půjde, ale pak se to rozjede, celá konspirace se odhlasí a má to docela spád. Škoda posledního dílu, který je zase takový trochu ucouraný, jinak by si to možná zasloužilo i tu pátou hvězdu. Ale možná jsem teď jen rozmazlená po druhý sérii Reachera. :-) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Podobně laděný seriál jako filmy Tom Clancy: Bez výčitek nebo The Contractor a bohužel i v podobné kvalitě. Je vidět, že to stálo nemalé peníze a občas se objeví nějaká slušně natočená (ale nikdy strhující) akční scéna pro military fandy. Bohužel jako celek to už nefunguje, Chris Pratt nedokáže utáhnout depresivně laděnou a smrtelně vážnou polohu a scénář má nejen hromadu děr ale i zbytečných vložek, (zdravotní problémy hlavního hrdiny a jeho neustálé vzpomínky na rodinu) které brzdí už tak na neutrál uhánějící příběh, kterému navíc seriálová podoba vůbec nesvědčí. Hodně odřené 3* jen z toho důvodu, že podobných projektů nyní moc není. ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikající seriál z produkce Amazon, jeden z těch, kde každý herec skvěle ztvárňuje svoji postavu. V jeho prospěch hraje především výborně zmáknutá produkce a zajímavý děj, kdy dlouho nevíte, kdo má vlastně pravdu. Hlavním tahounem je Chris Pratt, kterému role velitele SEAL týmu sedla jako poklice na hrnec. Jediné, co bych si teď přál, je, aby se Amazon vykvákl na další série. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Kill Bill na armádny spôsob. No asi tak málo uveriteľný ako Kill Bill, ktorý bol braný s nadhľadom a humorom, ale toto bolo predstrkované ako realita. Ale mne sa to pozeralo dobre, aj keď niektoré scény boli dlhé ako tri dni pred výplatou. Keby tam nebolo toľko zbytočných a otravných retrospektívnych scén s dcérou a ženou, dala by som aj štyri. ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době silné 4* na poli televizní tvorby. The Terminal List je velmi poctivý military thriller, který pracuje se zavedenými postupy a schématy v podstatě bezchybným způsobem, přičemž oplývá navíc parádně nacastovaným Chrisem Prattem a Taylorem Kitschem (ač v podstatě „jen“ sidekick hlavní postavy, jeho charisma je tu neskutečné). Ta zdánlivě bohulibá a přitom zároveň šíleně nebezpečná představa vrcholných politiků o „konání vyššího dobra“ je zde poměrně dobře rozpracovaná a Prattova postava se svou kontradikcí vůči tomuto nesmyslu vytváří parádní konfrontační prostor na všech frontách. [80%] ()

Galerie (210)

Zajímavosti (7)

  • Když Horn (Jai Courtney) opouští sídlo Capstone Industries, nasedne do jednoho z obrněných vozidel Rezvani, které je určeno pro civilní použití. Jeho cena začíná na 4 milionech Kč a může se vyšplhat až na 15 milionů Kč. Stejné vozidlo vlastnili Jamie Foxx, Chris Brown, Xzibit a Quinton Jackson. (HellFire)
  • Reece (Chris Pratt) před vyzrazením své pozice odvede pozornost SEAL týmu nahrávkou „Let's do this, Leeroy Jenkins!“, což je meme ze hry „World of Warcraft“. (HellFire)

Související novinky

Chris Pratt o Indiana Jonese nemá zájem

Chris Pratt o Indiana Jonese nemá zájem

17.07.2022

Nahradí někdy někdo Harrisona Forda (Star Wars: Nová naděje, Blade Runner) v roli legendárního Indiana Jonese? Na tuto otázku se možná dozvíme odpověď již v pátém připravovaném filmu, mezitím ale za… (více)

Reklama

Reklama