Reklama

Reklama

Resident Evil: Lék

(seriál)
  • USA Resident Evil
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Skoro tři desetiletí po objevu viru T dojde k epidemii, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (147)

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začalo to průměrně a přerostlo to v podprůměrnost. RE svět nějak nastudovaný nemám, nikdy jsem žádnou hru nehrál, ale cca vím o co jde, znám příběh hry RE 2, takže porovnávat to s herním světem není můj úděl. Hlavní postava Jade mě srala a byla mi nesympatická jak v mladé tak starší verzi, za to její sestra byla sympatická celkem v mladé verzi, ve starší už tolik ne. Otec byl v pohodě průměrně napsaná postava a zbytek tam tak nějak jen zapadal. Za mě to za zhlédnutí nestojí. ()

jhr 

všechny recenze uživatele

Naprosto nehorázná nuda s otřesným scénářem. Netflix neumí točit adaptace známých knižních nebo herních titulů. Místo toho, aby se pokusil o věrnou adaptaci původních her, vyhodil oknem peníze na nesmyslný seriál, který s předlohou nemá nic společného. To co udělali s Weskerem je nepochopitelné. Ta postava je velice špatně napsaná a se svým předobrazem nemá nic společného. Všechny charaktery jsou na tom podobně. Není zde jediná zajímavá postava a casting se také nepovedl. Ella Balinska se sice snaží, ale její postava je nudná a hrozně napsaná, takže nemá co hrát a jen se trápí. Na celém obsazení je vidět, že pro tvůrce bylo důležitější naplnit rasové kvóty než obsadit skutečně dobré herce. Děj se více soustředí na woke agendu než na kvalitní příběh, a na něco takového u seriálu pod názvem Resident Evil nikdo není zvědaví. Netflix se opravdu nemůže divit, že mu ubývají předplatitelé, když je schopen vypustit do světa něco podobného. ()

Reklama

ramislav 

všechny recenze uživatele

Podle mě se tento seroš natáčel pod jiným názvem a úplně jiným fylozofickým příběhem, ale v post produkci si uvědomili, že vyrobili totální slepenec všech covidových zapařených hoven. No, tak někdo velkej a chytrej změnil název na Resident Evil, aby fanoušci mohli stříkat blahem. Nic proti černejm bratrům, ale ČERNEJ WESKER? PROBOHA PROČ? Vydržel jsem celý první díl a konec. To se opravdu nedalo :) Navíc mě začínají úplně vysírat těma sračkama s LGBT tematikou. Furt ty sračky lítaj ze všech stran... Hele, 10% za Černýho Weskera. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Netflix se zase vyznamenal! A pokud si myslíte, že to myslím v pozitivním slova smyslu, tak jste vedle jak ta jedle. Dal jsem stěží jeden díl, víc mi můj organismus nedovolil, protože bych dostál nezvratného selhání všech vitálních funkcí. Tento projekt nemá absolutně nic společného s hrami. To, že hlavní devízou seriálu jsou zombies, z toho totiž automaticky nevytváří součást této známé značky (tady se někdo asi hodně uhodil do hlavy). Film z minulého roku nebyl dokonalý, to vůbec ne, ale snažil se, nabídl nám divákům milované (Jill, Chris, Leon, Claire atd.) i nenáviděné (Albert Wesker) postavy z původních her a zpátky nás přenesl na známé lokace (Spencer Mansion, policejní stanice v RC). Tohle nemělo spatřit světlo světa. Otřesný vizuál (ta obří housenka a přeměněný dobrman? hodně špatný vtip...), nezajímavé hlavní postavy (z těch dvou hlavních hrdinek v roce 22 mi nebezpečně stoupal krevní tlak), nepochopený Wesker, příběh úplně o ničem. Dál to dokoukávat nebudu, chci si zachovat stejný počet neuronů jako před zhlédnutím. Za mě 2/10 ()

Blue.Poison 

všechny recenze uživatele

Jsem ráda, že jsem si seriál pustila dřív, než se ke mně dostaly místní recenze. Hodnocení zdejších expertů je tentokrát hodně zbytečně přísný. Za mě to vůbec průser nebyl. Obě časový roviny se dobře doplňují a současnost průběžně odpovídá na otázky vzniklé v minulosti. Dialogy jsou zábavné a obecně se to občas bere s lehkou nadsázkou. Navíc mě bavil mezisesterský vztah i hlavní hrdinka. ()

Galerie (170)

Zajímavosti (21)

  • Scéna, kdy se Richard Baxter (Turlough Convery) snaží prostřílet cestu skrze halu plnou zombie, je až nápadně podobná scéně z Resident Evil: Vendetta (2017), kde se ve stejné situaci ocitnou Leon S. Kennedy s Chrisem Redfieldem. (ScarFace_V8)

Reklama

Reklama