Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • USA The Rundown (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Losangeleský vymahač dluhů a lovec lidí Beck má pro svou práci nejlepší předpoklady. Kromě fyzické síly má také buldočí zarputilost, s níž je odhodlán získat vše, pro co je vyslán svým zaměstnavatelem, bohatým mafiánským bossem Walkerem. Snaží se sice vyhýbat násilí, ale když není zbytí, vynutí si zaplacení silou. Protože by chtěl s touto prací skončit a otevřít si restauraci, požaduje, aby mu šéf svěřil nějakou opravdu velkou zakázku. Ten ho pošle do amazonského pralesa, kde se potlouká jeho syn Travis jako lovec pokladů. Po riskantní cestě zchátralým letadlem se Beck dostane do městečka, kterému nelítostně vládne Cornelius Hatcher, majitel nedalekého zlatého dolu. Pracuje pro něj i Travis, který hledá drahocennou zlatou sošku, a Beck musí zaplatit deset tisíc, aby ho vykoupil. Jenže když chce mladíka odvézt na letiště, Hatcherovi muži se mu v tom pokusí zabránit... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (457)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavná a chutná blbinka s velkým , která šmakuje tu hůř (dětinský humor), tu líp (nářezová akce se skvělou choreografií) a nezanechá žádné trvalé následky. Berg je režisér, k němuž pravděpodobně bude brzy napevno přivařen přívlastek "akční", protože to nejlepší ze sebe vydává právě tehdy, když vzduch čeří pěsti, kulky či čepele. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Kombinácia "The Rock" a mister "Stifler" ma úplne dostala. Obaja boli super. Už dávno som sa tak nepobavil ako tuto. Rock dokáže zahrať drsného chlapíka, tak ako Stifler komedianta. Ľahší scenár, skvelé akčné scény, hudba, kamera.. no proste film, na ktorý sa rozhedne nezabúda. Týmto snímkom ma Peter Berg úplne dostal (zobal som mu to z ruky, ako malý chlapec). Úplne skvelé zladenie komédie s akčnými prvkami, ktoré su úplne famózne. Spoločnosť okolo Muscle Fitness (má veľký vplyv na najväčšie spoločnosti zaoberajúce sa zdravou výživou,doplnkami a ich celebritami) vyhlásila tento snímok za najlepší akčný film roku 2003. Určite nejide o žiadne "B", ale o zlom ako pre pána Berga tak aj pre hercov. Tento film má doslova ohúril a Peter Berg si u mňa šplhol... ehm (brať s rezervou, písal som to ešte ako mladý chlapec) 8/10 ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Povinnost pro milovníky, uctívače, znalce, trenéry, trénované a nadšence brazilského bojového stylu Capoeira. Nutnost pro ty, kteří mají v topce tu kočku Rosariu Dawson nebo pro ty, kteří chtějí Christophera Walkena spíš v záporných a hlavně drsných rolích. Samozřejmost pro ty, kteří si nenechají ujít dobrodružství kdesi v srdci Brazílie notabene s nabušeným Dwaynem Johnsonem, který zde supluje Terminatora převlečeného za Ramba. A nakonec strašná blbost pro vyznavače oduševnělého filmového artu, kteří si ve filmu potrpí na krasomluvu, hru světel, stínové divadlo, otazníky, hluboké myšlenky, lidství, poselství, černobílost, nejednoznačnost, sdělení, kafe a cigára, podobenství, jinotaje, dlouhé záběry do prázdna, dlouhé záběry do tmy, sladký život, levičáckou syrovost, kapitalistický marast, zvětšeniny a v neposlední řadě filozofičnost. Těm tento film víceméně nedoporučuji. ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Jak řekl Arnie na začátku,tak se stalo.Bavil jsem se náramně,až se za to trochu stydím.Peter Berg má akci v malíčku,vizuální stránka je díky nádhernému prostředí džungle přímo pastva pro oči a obsazení se vyloženě povedlo.Dwayne Johnson je jeden z největších sympaťáků v Hollywoodu,jeho bicepsy působí impozantně a herecky na tom rozhodně není nejhůř.Seann William Scott je další sympoš,kterého mám hodně rád a nevděčné role komického přicmrndávače se zhostil se ctí.Christopher Walken si jako vždy svého záporáka vyloženě vychutnal a na Rosario Dawson se příjemně kouká za všech okolností.Prostě velmi zábavný akční výplach na zaplácnutí nějakého dlouhého odpoledne.Pokud k němu budete přistupovat takhle,nemůže vás zklamat.Berte nebo nechte být.75 % ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Když Arnold procedil skrz vysvalené zubní jamky: "Have fun", nemluvil pouze k Rockovi, ale především k divákům. Protože alespoň já jsem se bavil náramně. Sotvaže z reprobeden vyštěkne Missy Eliott, vrhne se na vymahače dluhů Becka celá útočná lajna fotbalistů, jako kdyby to byl kožený míč a oni chtěli položit touchdown. Jenomže Beck není žádná bábovička ze suchého písku, aby se rozsypala při pohledu na drsný look Jamala Duffa... Bitky servíruje Peter Berg pravidelně, v dynamickém a nápaditém balení, a dokonce uprostřed džungle vypustí krakena v podání capoeiristické rychlomlátičky Ernieho Reyese Jr. Quebra tua cara! Když tváře nerazítkují pěsti, hašteří se neustále povedená dvojice Rock - Scott a čas od času se dostanou ke slovu pan Hromobití a pan Blesk. Příběh je navíc zasazen do atraktivního a exotického Helldorada, které ukrývá dotěrné opice, omamné ovoce a zlatou sošku. Skvělá zábava to byla, Arnolde! 85 miliónů dolarů(rozpočet)/81 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Galerie (53)

Zajímavosti (32)

  • Původně se měl film jmenovat "Helldorado", pak byl název změněn na "Welcome to the Jungle" (odtud ten český) a nakonec šel snímek do kin jako The Rundown. (zdenur)

Související novinky

Rock vyrazí do džungle

Rock vyrazí do džungle

20.08.2015

A ne, bohužel nepůjde o pokračování oblíbeného béčka Vítejte v džungli. Dwayne Johnson se místo toho upsal projektu jménem Jungle Cruise, který se u Disneyho snaží oživit už několik let. V jednu dobu… (více)

Vítejte zpátky v džungli!

Vítejte zpátky v džungli!

12.12.2013

Deset let stará akční komedie Vítejte v džungli, ve které Arnold Schwarzenegger symbolicky předal žezlo hrdiny svalnatých filmů Rockovi, byla ve své době solidní propadák. Měla na tu dobu tučný… (více)

Čtvrtý Spidey za tři roky

Čtvrtý Spidey za tři roky

23.06.2008

Zdá se vám letošní léto překomiksované? Po Iron Manovi teď v zámořských kinech řádí Hulk, batmobil už zahřívá Temný rytíř a své jistě řeknou i Hellboy 2 a Hancock. A tento trend zjevně nepoleví ani v… (více)

Reklama

Reklama