Reklama

Reklama

Šílený rande

  • USA My Boss's Daughter (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ashton Kutcher, nesmělý zaměstnanec malého nakladatelství, je zamilovaný do dcery ďábelsky krutého šéfa, před kterým se třese každý podřízený. Když ho dívka pozve na večírek, může se zbláznit radostí. Avšak došlo k omylu. Místo rande má jen hlídat dům a hlavně šéfovu ochočenou sovu. Co vypadalo jako klidný večer, se začíná měnit v noční můru. Do domu totiž začínají přicházet nezvaní hosté... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

cariada 

všechny recenze uživatele

Když se odprostíte od jakýhokoliv velkýho analizování, tak vám vyjde další bláznivá komedie. Jeden prostý zaměstnanec dostane od despotického šéfa, možnost hlídat mu barák. On samozřejmě přijmá nebot se mu líbí šéfova dcera Lisa. A pak už je asi zbytečné se rozepisovat co následuje. Přes veškeré snahy se dům mění v torzo a šéf se vrací, ale to by to nebyla komedie ,aby to nedopadlo jak má. Vžádným případě se to nedá brát jako romantická komedie. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Vidím samé negativní hodnocení!!! .... Čím to bude??? .... Za sebe můžu jen říct, že jsem se po celý film bavil. Vtipné hlášky se mi líbily, děj rychle odsejpal (spíš takové vaření z ničeho, ale na mě zapůsobilo) a ať už byly řeči Tary Reid sebevíce ulítlé - už jen kvůli jejímu hereckému obsazení jsem si film pustil! ... Tak mě za tohle hodnocení neukřižujte! :-D ... Myslím, že se najdou stovky horších komedií (když zpětně zavzpomínám)! ;-) ()

Reklama

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie plná srandovních situací a správně přiblblých hlášek, které zaručeně skvěle pobaví. Film působí velmi bláznivě a to díky nejrůznějším nedorozuměním, průserům a jiným hovadinám, které tvoří dohromady jeden promyšlený a výborně zpracovaný celek. I když je děj značně zamotaný a přeplacaný, tak slibuje parádní podívanou a nabídne trochu duchaplnější závěr. ()

Fightluki 

všechny recenze uživatele

Upřímně nechápu tak špatný hodnocení, protože brát to jako romantickou komedii fakt nelze. Film je totální úlet, šílenost střídá šílenost, Ashton hraje podobnýho debila jako v Zlatých sedmdesátých (což je role, která mu fakt sedí), Tara sice špatná jako vždycky, ale naštěstí nedostala tolik prostoru. Každopádně fanoušci filmů typu Sharkonáda, Zombie bobrů nebo Wet hot american summer se budou královsky bavit. Do pěti hvězd chyběl jenom trochu lepší konec, ale i tak super záležitost. ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

David Zuvker na starý kolena zapadl po pěkných sraček...po kultovních parodiích jako je série Bláznivých střel nebo Připoutejte se, prosím se vrhnul na natáčenní hrozných opičáren. Šílený rande je sakum prásk teenagerskej blaf podprůměrný úrovně. Čumim jak blázen, že v tom může hrát Michael Madsem (!!!) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Na konceptu scénáře jsou jako jeho autoři uvedeni David Zucker a Peter Tilden. Ve filmu však Tilden nakonec není vůbec uveden a Zucker je zde zmíněn pouze jako režisér. (HappySmile)

Reklama

Reklama