Reklama

Reklama

Šílený rande

  • USA My Boss's Daughter (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ashton Kutcher, nesmělý zaměstnanec malého nakladatelství, je zamilovaný do dcery ďábelsky krutého šéfa, před kterým se třese každý podřízený. Když ho dívka pozve na večírek, může se zbláznit radostí. Avšak došlo k omylu. Místo rande má jen hlídat dům a hlavně šéfovu ochočenou sovu. Co vypadalo jako klidný večer, se začíná měnit v noční můru. Do domu totiž začínají přicházet nezvaní hosté... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Od doby, čo som videl tento film, nedám dopustiť na Ashtona Kutchera a Terenca Stampa. Ashton je svojou nehereckosťou úplne dokonalý pre tento kus (svoje umenie však určite viac prejavil v Butterfly Effect). A čo sa týka Terenca - ten jeho kamenný výraz ma rozbie stále, keď ho v nejakom filme uvidím. Bez výnimky. Tento počin sa podaril excelentne, je plný nových gagov, a svojou absurditou dáva na javo, že sa jedná o zábavu, ktorá funguje len pri vypnutej mozgovej činnosti ;) Ps: Ďalší dôkazový film o tom, že úroveň filmu a tiež zážitok z neho naplno ovplyvňuje dabing. U mňa to bola maďarská verzia, ktorá bola neskutočne dobre napísaná a obsadená. Tento fakt veľmi pravdepodobne vysvetluje tak rozdielne hodnotenie oproti uživateľom, s ktorými sa väčšinou naplno zhodujem. Takže obrázok s blondýou, čo drží King Konga v ruke, tu platí určite ;) ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Šílený rande neni rozhodně nějakej světobornej film, ale i tak mu dávám 4 hvězdy.....Viděl sem ho opravdu několikrát a vždycky sem se u toho bavil...a to sem neměl požitý alkohol ani jinou drogu:D Možná to bylo dáno z části přítomnosti mých dobrých kamarádů, kteří atmosféru utvořili tak výbornou, že jsem zkrátka podlehl a smál se všemu...ale několikrát sem ho viděl i sám a vždy sem se nasmál stejně tak.Někdy( skoro celejch 85 minut) je film tak absurdní, až je to vtipný neskutečně moc. Pokud ¨se chcete s kámošema dobře zasmát, rozhodně nešlápnete vedle....:)Výborný je zejména Michael Madsen ve své roli vymahače dluhů:) ()

Reklama

Bobek15 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, že som bol v podstate pripravený na to, aký film idem pozerať a že sa hodnotenie asi na viac ako 2* navyšplhá, nakoniec mi svedomie nedovolilo dať menej ako 3. Jednu z nich by som priradil dostaktku smiešnych a vtipných situácií, na ktorých som sa schuti pobavil. Druhú skvelému Terencovi Stampovi, ktorého postava arogantného a prísneho šéfa bola fakt super a tretiu peknučkej Tare Reid. A v mnohých situáciách som Toma (Aston Kutcher) vážne ľutoval a cítil s ním, akoby sa tie všetky nepríjemnosti diali mne, ale iritovalo ma jeho nerozvážne, hlúpe a trápne riešenie týchto vzniknutých problémov. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl téhle trochu zpackané komedii nakliknout "dvojku" a jít spokojeně spát, aniž bych zanechal nějaké to velemoudro v komentáři. Jak jsem ale pročítal zdejší lamentace, nedá mi, abych pár řádek neutrousil. Stačil jsem si totiž všimnout, že velká část kritiky pramení z toho, že velectěný divák nedostal to, co od Šílenýho Rande čekal. A tak se tu po vzoru harantů na pískovišti vzdorovitě dupe nožičkama v cizích bábovičkách, protože "já sem chtěl romantickou komedii!" A tohle není romantická komedie. Jde ale o celkem slušně odvedenou "krejzynu" klasického střihu. Film, kterýmu nechybí zajímavý nápady, ale bohužel dojíždí na nevyužitém potenciálu všech šílených shod okolností. Dům, do kterého neměla vkročit ani noha žije (navzdory hrdinově marnému snažení) vlastním životem: Promenáduje se tu drogový dealer, vyhozená sekretářka se svým expřítelem, zmatená slečna trpící amnézíí, tlustý černoch se sebevražednými sklony, muž, který ví, kdo zabil Kennedyho, dále lupič, jenž se náchází střídavě ve stavu mrtvolném a střídavě ve stavu nastranýho bijce močícího na nábytek, pak ještě jakejsi houmles a podivná vyžilá slečna se strachem o vlastní poprsí, dědula vlastnící ucho ukousnuté samotným Mikem Tysonem a jeho svůdná horolezkyně, místnostmi šmejdí uprchlé myši a nad tím vším maglajzem lítá zfetovaná sova. No... zaděláno bylo na opravdu "parádní" kousek. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Vidím samé negativní hodnocení!!! .... Čím to bude??? .... Za sebe můžu jen říct, že jsem se po celý film bavil. Vtipné hlášky se mi líbily, děj rychle odsejpal (spíš takové vaření z ničeho, ale na mě zapůsobilo) a ať už byly řeči Tary Reid sebevíce ulítlé - už jen kvůli jejímu hereckému obsazení jsem si film pustil! ... Tak mě za tohle hodnocení neukřižujte! :-D ... Myslím, že se najdou stovky horších komedií (když zpětně zavzpomínám)! ;-) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Na konceptu scénáře jsou jako jeho autoři uvedeni David Zucker a Peter Tilden. Ve filmu však Tilden nakonec není vůbec uveden a Zucker je zde zmíněn pouze jako režisér. (HappySmile)

Reklama

Reklama