Reklama

Reklama

Král Tulsy - Série 1

(série)
Trailer 4

Epizody(9)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (44)

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.séria - 85%. Neuveriteľne ako táto rola mafiánskeho bosa Slyovi zapasovala. Radosť sledovať. Príbeh ušiel, vedľajšie postavy v pohode, klasický Slyov humor a akcia tu taktiež nechýba a aj keď ma seriál deväť dielov, nenudí, pretože žiadny diel nie je zbytočne dlhý a majú len okolo pol hodinky. Spokojnosť, teším sa na druhu sériu. ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zo začiatku som sa obával, že jedinou ambíciou seriálu je byť zábavný. Postupne sa však pritvrdilo a aj keď niekedy uprostred nedalo moc rozpoznať, kam chce vlastne Tulsa King kráčať, záver ma presvedčil, že aj vážnejšia rovina funguje. Stallone urobil pre svoju postavu maximum a potešili ma aj niektoré vedľajšie úlohy a ich osudy. Vytváranie "rodiny" nebolo prepálené aj keď si občas odskočilo do vtipnej roviny. Záver som nečakal a (ne)príjemne ma prekvapil. Jediné čo ma trochu sklamalo bol Waltrip, z ktorého sa dalo vyťažiť viac. Na druhú sériu sa ale rád pozriem. SkyShowtime ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Námět je snad už tisíckrát viděný. Bývalý mafián po návratu z vězení nemá nic, je vyslán do země nikoho a začíná od nuly. Mám ale podobné příběhy děsně rád, protože v podobných příbězích je obrovský prostor k tomu udělat něco od nuly a správně. A tady se to tvůrcům povedlo na jedničku. Sly tu po Rockym a Rambovi předvádí jeho nejlepší roli. Roli klasického ranaře, mafiána ze staré školy, který nejde pro pěst daleko, ale který ctí vysokou míru spravedlnosti a sebeuspokojení, když se mu povede sehnat svojí prořízlou hubou nějakou tu škváru. Prostředí Tulsy ve středu Spojených států je zajímavé a neokoukané. Postavy kolem něj také stojí za zájem a úhlavní nepřítel se tu zrodí dříve, než divák řekne švec. A jde z něj až nechutný respekt. Po první sérii tedy čiší nadšení a jsem moc zvědavý, jakým směrem se to odebere dál. Ze zkušeností vím, že podobné příběhy pak začnou kvalitou slábnout, tak snad se to tu nebude opakovat. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Sylvester Stallone je takový borec, že i v tomhle věku dokáže utáhnout roli nekompromisního mafiána a místo toho, aby ji zkoušel v nějakém zaměnitelném béčkovém filmu, po němž neštěkne ani jorkšír, dostali jsme jeho stále neutichající testosteron formou povedeného televizního krimidramatu v kulisách nehostinné Oklahomy. První půlka série má rozhodně větší drajv, ale po událostech zbytku stejně stojím ve frontě na oznámené pokračování. [viděno na SkyShowtime] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První sezóna mě sice zaskočila (zprvu nemile) svým pomalým až líným tempem, ale rychle jsem si uvědomil, že to má své kouzlo a že se to k Oklahomě opravdu hodí. Oklahoma mi ostatně silně připomněla Montanu z Far Cry 5, takže jsem si všechny ty místní vyznavače Druhého dodatku vcelku užíval. Dwight "Cinque Stelle", "General" Manfredi mě mocně bavil, Sylvester Stallone si roli evidentně užíval (alespoň to tak na mě působilo), a i když měl jednoduchý příběh nejednu masařku, rozhodl jsem se je přehlížet jako širé lány, protože jsem se až na zaškobrtnutí, kterým byla druhá epizoda, velice slušně (a přiznávám, nečekaně) bavil, takže se místo hledání hnid budu v klidu těšit na další řadu. / Poučení: Když ve Státech selže diplomacie, hádej, co se stane? ()

Galerie (80)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno