Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studentská komedie vypráví o středoškolákovi Erikovi Riversovi, který miluje skateboard. Se svými kamarády - workaholikem Dustinem a lenochem Mattem chce poslední prázdniny strávit cestováním po Americe a hledáním těch nejlepších ramp. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

Venous666 

všechny recenze uživatele

Pokud vaše věková hranice je pod 16 a pokud trávíte rádi svůj volný čas někde na štvanici a nebo popř. po rozbití huby na bulovce , tak můžete těmto skejťákům dát šanci. Pokud jste opak tak jako já, tak ani neztrácejte čas a snahu to někde sosnout a raději běžte manželce pomoc při úklidu. Možná zažijete více srandy ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Ač nejsem nějaký vášnivý fanoušek skateboardingu, tak tenhle film se mi docela líbil. Měl jsem možnost vidět efektní triky na skateboardu a taky několik vydařených srandovních situací. Jinak děj a zápletka jsou víceméně průměrné, nic nového pod sluncem film taky nepřinese a rozhodně nemá velké ambice, ale jako oddychovka po náročném dni je naprosto ideální. A konec konců i soundtrack se povedl. ()

Reklama

albiebennett 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější na tom filmu je asi ten trapný český překlad :D film jsem viděl až nyní, kdybych ho viděl tak ve 14 určitě by se mi líbil, je především pro fanoušky skateboardingu a je to velmi reklamní film. Málokterý film tak okázale propaguje nějaké značky jaké tento. Film nabízí hezkou podívanou v oblasti skateboardingu od největších legend tohoto sportu. Ve filmu účinkovali například Bucky Lasek, Kareem Campbell, Bam Margera, který tam hraje charakter který k němu zrovna nesedí nebo malinký Ryan Sheckler který tam hraje malého hajzlíka :D Ovšem největší legenda tohoto sportu Tony Hawk tam není, což je škoda, zato značka birdhouse tam je pořád. Největší plus tohoto filmu je určitě mladá Jennifer Morrison. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Filmu by slušel název Opožděná puberta na prknech. Jako komedie je to ubohé a na dvě hvězdičky dosáhnu jen stěží díky obdivu, co někteří lidé dokáží s tím prknem dělat. Jinak mi skejťáci příjdou trapní a nic mi ten životní styl neříká. Musím ovšem zmínit, že hodnocení není zaujaté, protože bych hodnotil stejně i kdyby mi doma na stěně viselo pár prken, poslouchal bych hnusnou moderní rádobyrockovou muziku, nefungoval by mi pud sebezáchovy a v hlavě bych měl nasráno. Film je to prostě slabý, ať už se věnuje čemukoliv. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Tupé, až to bolelo. Snaha natočit další z řady teenagerských komedií, tentokrát motající se okolo skateboardingu, dopadla tak, že tu máme čtyři hlavní postavy - takového normálního týpka, magora, podivínského intelektuála a nakonec chronického (a úspěšného) baliče - a tato sebranka se vydává po stopách slavného skateboardisty, aby ho přesvědčili o tom, že stojí za sponzoring. No, co na to říct, než jen to, že snaha byla, pár dobrých momentů, kdy jsem se i já, člověk co se skoro nikdy nesměje, dobře zasmál, ale vesměs zbytečná podívaná okořeněná nudnými a nicneříkajícími jízdami na skateboardech bez špetky napětí, či aspoň snahy o něj. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • 12-ti letý skater, který vyzve tým na souboj, když si tvoří vlastní demo, je ve skutečnosti proskater Ryan Sheckler. (PußyMagnet)
  • Kapela hrající na festivale je Blindside, křesťanská kapela ze Švédska. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama