Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý člen zvláštních jednotek armády USA Chris Vaughn (Dwayne "The Rock" Johnson) se vrací do rodného města, aby ve svém životě pokračoval tam, kde ho přerušil pro vojenskou kariéru. Kdysi idylické místo nachází drasticky změněné - v ulicích vládnou násilí a drogy. S roztrpčeným, pomstychtivým Chrisem se do města znovu vrací zákon. Na to, aby dal věci znovu do pořádku, potřebuje partu odhodlaných chlapů i svůj tvrdý vojenský výcvik. Jemu samotnému stačí nástroj tak prostý a pádný, jakým je pořádný kus dřeva... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (507)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Hodně slušný film. Nejvíc mě zaujal příběh, akce tu je taky, především je vydařená na konci filmu, kde se The Rock opravdu bije. Ale takový příběh se jen tak nevidí. Film nemůže ani chvíli nudit, délka filmu je krátká a tempo dost vysoké. Takže u mě spokojenost a film hodnotím na slušných 84% = **** ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

You're wrong. This is my town. Párádní akční film, ale moc decentní. Není to ono, ač mám Walking Tall dost rád (mimochodem viva Johnny Knoxville), chci vidět Rockův potenciál využitý naplno. Dejte už konečně Rockovi pořádný zbraně a pořádný důvod zabíjet!!! Než vám z něj vyroste padesátník sakra.... Jestli se to stane budu se mlátit metrovým kusem dřeva do hlavy. Ne každý na to totiž pak má jako Stallone. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pekná snímka zachytávajúca americký vidiek kam dorazili drogy, hazard a všetko s tým spojené. Jeden mladý vyslúžilý vojak dokáže zázraky, najskôr sa čuduje, potom dostane na frak a nakoniec sa stane šerifom a vyčistí mesto potom, čo vyhrá súdny spor a voľby.Všetko je trošíčku prehnané po americky, čo obzvlášť tomuto filmu škodí. No čo sa dá robiť, užite si kvalitu filmu a nemyslite na ostatné. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Walking Tall ma zaujal svojím prostredím a postavami. Bývalý voják sa vracia z armády do rodného mesta, kde postupom filmu zisťuje čo sa všetko zmenilo.A je toho veľa! The Rock ma v tomto filme presvedčil, že je slušný herec, svoju rolu zahral dobre. Potom sa z neho stáva šerif mesta a spravedlnosť bere do svojich rúk. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Až keď som uvidel prvé scény tohto filmu, došlo mi, že Dwayne Johnson je vlastne svalnatý wrestler The Rock. To som už začal tušiť do akej sračky sa rútim. Predtucha neklamala. "Kráčajúca skala" je silne podpriemerný akčný film s hlúpym, nezaujímavým námetom. Vraj podľa skutočných udalostí. Jedine tak v snoch tvorcov tohto braku. Johnsonov herecký prejav je jedno veľké trápenie. A ani tie akčné scény, bitky a prestrelky nestoja za nič. * ()

Galerie (59)

Zajímavosti (20)

  • Pred útokom na kanceláriu šerifa si Jay Hamilton (Neal McDonough) zapáli tú istú cigaretu dvakrát. (johnsnow)
  • Kevin Bray chcel, aby sa Dwayne Johnson (Chris Vaughn) namiesto ''klády'' oháňal baseballovou pálkou. Sám The Rock ale chcel iba ''kládu''. Ako kompromis mu ale dal prirobiť rukojeť. (ČSFD)
  • Pro „nesportovního" herce Johnnyho Knoxvillea (Ray Templeton) se stala nezapomenutelnou fotbalová scéna, v níž musel obstát v konfrontaci s The Rockem (Chris Vaughn) a McDonoughem (Jay Hamilton), kteří se oba na univerzitě tomuto sportu věnovali... (duklak2)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama