Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kocoura Garfielda má každý rád. Válí se v křesle, kouká na telku a pochutnává si na svých oblíbených lazaních. Sem tam se pustí do svého páníčka Jona, i tak je ale králem vlastního vesmíru. Jednoho dne vezme Jon Garfielda k překrásné veterinářce Liz Wilsonové, odkud si přinesou domů malé vrčící nic, co běhá za vlastním ocáskem a které Garfield k smrti nenávidí - pejska Odieho. Tenhle malý ničema si může doma dělat, co chce: neustále bezdůvodně štěká, hloupě naráží do zdí, ale zdá se, že Jon je z něj úplně vedle a všechno na světě mu projde. Garfieldova mise je jasná - dostat čokla z domu! A tak když se Odieho zmocní zvrhlá místní celebrita Happy Chapman, jeden by si myslel, že se Garfieldovi uleví. Ten se však k překvapení všech vydává na záchranu svého štěkajícího a všekousajícího přítele. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (341)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christophe Beck: 1. Holla (Album Version) - Baha Men ,2. I Got You (I Feel Good) (Album Version) - James Brown ,3. Honky Cat (Album Version) - Elton John ,4. Hound Dog (Album Version) - Elvis Presley ,5. What's New Pussycat? (Album Version) - Tom Jones ,6. Wild Thing (Album Version) - Cheap Trick ,7. Cats Vs. Dogs (Album Version) - Matthew Sweet ,8. Stray Cat Strut (Album Version) - Stray Cats ,9. Fat Cat Keeps Getting Fatter (Album Version) - Squirrel Nut Zippers ,10. Talk To The Animals (Album Version) - Sammy Davis, Jr. ,11. Walking The Dog (Album Version) - Rufus Thomas ,12. Atomic Dog (Album Version) - George Clinton ,13. More Than A Friend (Album Version) - All Too Much ,14. Happy Together (Album Version) - The Turtles ,15. You've Got A Friend (Album Version) - Al Green ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Hezký rodinný film zvláště pro děti. Musím pochválit, že i docela dobře byl zakomponován kreslený Garfield do reálného světa mezi herce. Jediný u koho bylo poznat, že Grafield tam ve skutečnosti enní, byla sestřička na veterině, která ho nesla na lůžko. Tam bylo vidět, jak má jen jakože ruky, ani ne podél Garfielda. Jinak pejsek byl roztomilý a příběh byl taky dobrý. Herecké obsazení normální, a hudba..ani si nevybavuju, jestli tam bylo něco jiného než písnička od Black Eyed peas. :) ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Teda nečekal jsem, že to bude dobré, ale na filmu s Garfieldem je jediné dobré vlastně to, že ho mluví Bill Murray a že si zachoval takový ten svůj cynismus. Jinak je ale castingové obsazení příšerné a jednoduše nefunguje. Tohle není pocta komiksu, tohle má být ptákovina pro celou rodinu, ale vlastně pro nikoho. ()

Davson 

všechny recenze uživatele

Nechutné znásilnění původního stripu, překroucení všech postav a to celé zabalené do hloupoučkého děje. Především jsem vůbec nepochopil, proč Liz vůbec dává Jonovi, který má ke všemu kočku, psa. Dál se radši nebudu ani rozepisovat. Každopádně, dávám 1*, 1/2 za Garfielda, který na začátku má pár aspoň trochu ironických hlášek, a 1/2 za Jennifer Love Hewitt. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

S komixovým Garfieldem to má společné enom ty hlavní 3 postavy (Garfield, Odie a John) nic víc ! Já sem velký fanda Garfielda, ale tenhle film se mi skoro vůbec nelíbil.Až na pár scén je to naprostá zhovadilost.Komix je nevyčíslitelněkrát lepší to vám říkám.Jinak se filmu nedá upřít zpracování Garfielda.To se opravdu podařilo a český dabing (Vladimír Čech) je opravdu jak stavěný na Garfielda.1* pouze za český dabing. ()

Galerie (114)

Zajímavosti (17)

  • Mesto, v ktorom sa film odohráva, má názov New Amsterdam a existuje iba v Guyane v Južnej Amerike. Výškové budovy, ktoré môžeme vidieť v pozadí sú v skutočnosti budovami Los Angeles, len mierne upravenými v postprodukcii. (danny3l)
  • Chapman (Stephen Tobolowsky) na výstavě zmíní Odieho jménem, aniž by mu jej někdo předtím prozradil. (ricky4)

Související novinky

Dilbert, Wally, Dogbert - vy je neznáte?

Dilbert, Wally, Dogbert - vy je neznáte?

22.02.2007

Práva k populárnímu komiksu Dilbert z pera Scotta Adamse se dostala do rukou filmařů. Jmenovitě k režisérovi rodinných podívaných Chrisi Columbovi. Původně byly tyto práva u studia Columbia, které… (více)

Dar z nebes nebo další z mnoha?

Dar z nebes nebo další z mnoha?

30.11.2006

X-Men, Spider-Man, Superman se vrací, Batman začíná, Hellboy, Hulk, Fantastická čtyřka, Sin City - město hříchu, Constantine, Garfield... Komiksové adaptace mají v Hollywoodu očividně zelenou.… (více)

Ať žijí duchové...

Ať žijí duchové...

24.04.2006

Režisér Peter Segal (animovaný seriál). Jeho hlavní postava superhrdina Kapitán Marvel vytvořený díky obrovskému úspěchu Supermana a Batmana v roce 1939 autory C.C. Beckem a Billem Parkerem pro… (více)

Garfield si nedá pokoj

Garfield si nedá pokoj

09.04.2005

Nebolo to bohviečo. No deti sa nasmiali (ak ste boli v kine, viete, o čom hovorím ;)) a rodičia to zaplatili - a preto sa dočkáme pokračovania CGI animáku podľa slávneho "daily" komixu GARFIELD.… (více)

Reklama

Reklama