Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkušený a uznávaný kriminalista Mitch Preston je zcela oddán práci a z celého srdce nesnáší vlezlé televizní kamery. To černošský policista Trey Sellars je naopak bezvýznamný pochůzkář, který touží po mediální slávě a pravidelně se účastní konkurzů na filmové a televizní role. Jednoho večera zahlédne Trey v baru Mitche. Všimne si, že je ozbrojen, a vidí, jak s dalším mužem a taškou vchází do obchodu naproti baru. Tuší zločin, vysílačkou přivolá posily a pustí se do sledování podezřelých. Těm mezitím ve skladišti prodává černošský dealer heroin. Jednání však přeruší helikoptéry televizních stanic, odposlouchávajících policejní vysílačky. Ve skladišti se rozpoutá divoká přestřelka, při níž dealer použije nezvykle průrazné střelivo a zraní Mitchova parťáka. Do akce se zapojí i Trey, který se pokusí zatknout Mitche. Zuřící detektiv ho připoutá želízky k plotu a rozstřílí kameru reportérů, kteří překážejí při pronásledování. Nezdařená akce má nečekané důsledky, když televizní producentka Chase Renziová přesvědčí nadřízené, aby natočili novou reality show o práci policie s Mitchem v hlavní roli. Vzpírající se Mitch dostane účast v pořadu rozkazem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Robert De Niro a Eddie Murphy spolu ve filmu a ještě jako parťáci? A jde to vůbec? Ale jo, pokud se bude jednat o komedii jako je tento snímek. Každý z nich je tu přesně takový, jaký je znám. Murphy ukecaný až se jeden diví, že má pořád co říct a De Niro vážný jak mýdlo na umývadle. A neřekl bych, že je to zase až tak špatné. Oba se tu výborně doplňují, hláškují, a rozehrávají akci, která sice nepřekvapí, ale pobaví. Příběh není nijak originální, ale při Murphyho skopičinách to ani nevadí. Důležité je, aby se divák bavil. Akční scény jsou adrenalinové a zábavné. Popkornová podívaná, která rozhodně neurazí. ()

Jeržik 

všechny recenze uživatele

Typický střed. Mezi oběma herci to funguje bezvadně, René Ruso je neuvěřitelně otravná, záporák je ubohý a scénář tragický(největší problém filmu!) Na druhou stranu je to poměrně vtipné a hlášky fungují, proto nevidím důvod proč to zatracovat. Raději sednu, vezmu chipsy a budu se bavit. Co vy na to? ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavná akční komedie, které nechybí svižný děj, dostatek sympatického humoru, trocha toho přijatelného klišé ani výborně natočené akční sekvence. Otrávený De Niro s (jak jinak než) ztřeštěným Murphym jsou až překvapivě dobrá (pochopitelně nesourodá) dvojka a Rene Russo jim to rozhodně nekazí. Velmi příjemné překvapení, štěstí, že jsem od toho skoro nic nečekal. :-) 70 % ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Vtipný momenty spočítáte na prstech jedný ruky a ještě vám s přehledem zbyde volnej prostředníček pro scénáristy. Totálně šablonovitá a klišoidní buddy komedie s několikrát viděnym příběhem alá pohodovej vs. mrzutej parťák, který k sobě nakonec najdou cestu a vyřešej životní případ. De Niro a Murphy jsou v hlavních rolích zbytečný, protože nemaj co hrát. De Niro se tváří znuděně/nasraně, Murphy se aspoň snaží dohánět co se dá svejma xichtama. Vyzved bych jenom koukatelný akční scény (závěrečná auto honička ve městě pěkná) a cameo Williama Shatnera v roli režiséra. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Komedie, která by byla ještě kvalitnější, kdyby se zapojili i jiní herci. Robert De Niro jako by s svou otrávenost přenesl i do hereckého výkonu. Možná to byl záměr hrát to právě tak, ale zatímco Eddie Murphy hraje tradičně s velkým nasazením, jeho kolega se spíš malátně prošourá ke konci filmu. Také mi chybí více vtipů. Hodně zábavy se točí právě kolem E. M., ale ostatní herci jsou stále vážní a tak se jim vyhýbá i veškerá legrace. Takže když E. M. není na scéně, jako by humor zmizel s ním. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy je Trey (Eddie Murphy) na castingu a jeho nadřízený ho požádá o odznak, má Trey i popruh na vybavení. V momentě, kdy jej nadřízený upozorní na přidanou větu, Trey však již popruh nemá. V dalších scénách se pak objevuje opět s popruhem. (Sign)
  • Film se natáčel v Los Angeles (Kalifornie, USA). (SONY_)

Reklama

Reklama