Reklama

Reklama

Detektivové z Hollywoodu

  • USA Hollywood Homicide (více)
Trailer

VOD (1)

V hudebním klubu jsou zastřeleni členové raperské skupiny H2OKlick. Případ vyšetřuje postarší a zkušený detektiv Joe Gavilan a jeho mladý parťák K. C. Calden. Gavilan si bokem snaží polepšit realitním makléřstvím. Calden touží po kariéře herce a vyučuje tantrickou jógu. Zmíní se Gavilanovi, že jeho otec, také policista, byl kdysi zabit za podivných okolností při jedné z policejních akcí. Při vyšetřování v klubu policie najde stopy dvou střelců. Na místě také zůstala ležet diamantová náušnice. Gavilan s Caldenem zjistí, že o rapery se staralo vydavatelství Antoinea Sartaina. Sartain, který byl před časem ve vězení, si platí policisty v čele s Leroyem Wasleyem, aby ho chránili. Wasleyho podporuje Bennie Macko z vnitřního oddělení policie. Gavilan ho při vyšetřování jiného případu zesměšnil. Macko má důvod po něm jít. Gavilan také chodí s Ruby, jeho bývalou přítelkyní. Macko Gavilana obviní ze slučování fondů a z toho, že má nesrovnalosti v příjmech a výdajích. Calden najde v pitevně ohořelá těla dvou mužů. Jednomu z nich chybí náušnice. Pochopí, že vrazi jsou mrtví. Gavilan se doví, že při masakru z klubu utekl mladík, který si říká K-Ro. Skládal pro skupinu hudbu. Když navštíví Sartaina, ptá se po něm. Sartain, který již předtím nechal zabít oba dva vrahy z klubu, chce na Wasleyim, aby to s K-Ro vyřídil. Detektivové zjistí, že K-Ro se jmenuje ve skutečnosti Oliver R. a jeho matka byla známá zpěvačka. Oliver jim však utíká, ale nakonec ho dostihnou. Oliver tvrdí, že nic neprovedl. Jeho matka řekne detektivům, že rapeři byli u Sartainova vydavatelství, potom se chtěli osamostatnit, ale Sartain si nechával všechny peníze. Skupina ho chtěla žalovat a ukončit s ním smlouvu. Když se Gavilan s Caldenem vyptávají na Sartaina ve vězení, dozvědí se, že za ním chodil pravidelně Wasley, kterého podezřívali, že spolupracoval s drogovými dealery... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (181)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +rozdílná dvojice policistů, soundtrack, závěrečná dlouhá akční honička -určitě nesmíte film brát vážně, některé hluché pasáže/// Docela pohodový a zábavný snínek v němž hlavní zábavu tvoří ustřední dvojice. Přiznám se bez mučení, oba se mi líbili a přestože film postrádá lepší zápletku, tak na odreagování to nebyl vůbec špatný film. Navíc dobrá hudba a zajímavá akce dodává filmu spád. Klidně bych si z tohoto dokázal představit seriál./// Celkem 67%/// PS: Mimochodem, dnes je to přesně rok, co jsem začal psát komentáře na ČSFD. Od té doby jsem za 365 dní zhlédl přesně tento počet snímků. Možná to není moc, ale vždy něco napíšu jen k těm aktuálně viděným... . ()

hot_spot 

všechny recenze uživatele

Uff. Takhle upocenou a nevtipnou rádobykomedii jsem neviděl hodně dlouho, ale ještě že tu máme primetime Novy - aspoň jsem si zas jednou připomněl, jak má vypadat nefalšovaný shit. Všechno je tu špatně - úmorná stopáž, otřesní herci (Harrison Ford se snad ještě do ničeho horšího nenamočil), humor který je snad z jiné galaxie a hromada namachrovaných gangsta raperů na konec. A pokud mělo jít o konverzační komedii, tak to je první svého druhu, u které jsem třikrát málem usnul. Pokud máte chuť sledovat dvě hodiny meditujícího Joshe Hartnetta (medituje i při akčních scénách, jinak si ten zkoprnělý výraz odůvodnit neumím) a senilního Forda prodávajícího nemovitosti, máte jedinečnou možnost. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Velmi průměrná komedie, ve které se první polovinu hodně nudně kecá a až druhou polovinu se konečně děj rozjede správným směrem. Ford je klasický i se svými úšklebky, Hartnett je nic moc. Často jsou tam zcela samoúčelné scény, které nemají valného významu. Mnohé scény vůbec nejsou dotažené do konce. Alespoň sympaticky dějová druhá půlka to trochu zachraňuje. ()

Defaultovna 

všechny recenze uživatele

Alebo ako sa varí zo sto krát prevarenej vody. A tentoraz je hlavným chodom hollywoodská klišoidná nuda, prešpikovaná pseudovtipnými hláškami raperov (bozaj moju tučnú čiernu riť! - z tejto jednej chytám alergické reakcie), absolútne predvídateľnými situáciami a tak plytkými charaktermi postáv že....že až. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční film, ve kterém neuvidíte nic nového. Obsazení Harrisona Forda nebyla špatná volna, ale Josh Hartnett se na roli vůbec nehodí (škoda). Určitě film měl dobrý potenciál uspět, ale bohužel je tu málo hlášek, hlavní hrdinové nejsou nějací velký drsňáci a ani záporné postavy nejsou zrovna dvakrát charismatické. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (6)

  • Seržant Joe Gavilan (Harrison Ford) má ako zvonenie na mobile melódiu z piesne "My Girl", zatiaľ čo detektív K.C. Calden (Josh Hartnett) má melódiu piesne "Funkytown". (U_S_O)
  • Na začátku Joe Gavilan (Harrison Ford) čeká na někoho s prohlídkou domu - je světlo. Někdo mu zavolá, že má případ a on říká: „Budu tam za deset minut.“ Jakmile tam ale přijede, je tma jako o půlnoci. (asdfasdf)
  • Film bol pôvodne plánovaný ako dráma, a až neskôr bol zmenený na komédiu. (U_S_O)

Reklama

Reklama