Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nutně potřebuje práci, aby se mohla postarat o dceru. Nastoupí proto do farmaceutického start-upu, kterému se moc nedaří, a zaplete se tam do nebezpečného spiknutí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (136)

Katie88 

všechny recenze uživatele

Taková trochu Erin Brockowich v ne úplně legální firmě... Mimochodem i ty kulisy kanceláře na začátku jsou stejný jako u Erin :-D Emily Blunt si cením čím dál tím víc, ale příběh je takový prúměr. Nic, co by překvapilo nebo šokovalo. Hlavní postava je sice odvážná žena se smyslem pro morálku i přes všechny okolnosti, ale to je tak asi všechno. ()

nineweh 

všechny recenze uživatele

Bohužel, navzdory celkem dobrým hereckým výkonům (od téhle sestavy se ale nedalo čekat nic jiného) nemá tenhle film po všech předcházejících filmech, seriálech a dokumentech o opiátové krizi už nic moc co nabídnout. Je to úplně stejný recept, není v něm nic nového. Spíš je o něco horší než třeba Dopesick nebo Painkiller, protože se prakticky vyhýbá vyobrazení obětí a jejich utrpení. Škoda. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Neurazilo, nenadchlo a viac menej ničím neprekvapilo. Vlka z Wall Street z toho cítiť len okrajovo a film určite nemá tak silný drajv a energiu ako Scorseseho masterpiece. Emily Blunt klasicky okej, film sa dejom snaží šokovať, ale ako som už spoínal: akosi si nerobím ilúzie a že sa takéto niečo stalo ma extra neprekvapilo. Smutné, nemorálne a desivé to je, no David Yates (ktorý od posledného Harryho Pottera a fiaskom s Fantastickými zvermi čaká na poriadny film) to nedokázal podať takým spôsobom, aby ma to výraznejšie zasiahlo. 55% ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Je tak pekné vidieť režiséra Davida Yatesa, ktorý sa konečne oslobodil od franšízy Harryho Pottera s niečím tak odlišným, aj keď ten novoobjavený štýl je odvodený a je to kombinácia la ,,Vlk z Wall Street" a ,,Stávka na neistotu", tak isto sa  príbeh preplieta medzi svetmi sviežej satiry a tvrdej pravdy. Emily Blunt a Chris Evans sú skvelí. Filmu sa darí rozbaliť surový hnev a vykorisťovanie obchodu s farmaceutickými výrobkami a širšiu dysfunkciu amerického zdravotníctva a právnych systémov, ktoré mu umožňujú zostať bez kontroly. Ide o zábavný príbeh s jasným zámerom, ale je tiež naozaj ťažké poprieť, že to bol najbezpečnejší prístup k rozprávaniu takéhoto príbehu. 6,5/10 ()

AnanAss 

všechny recenze uživatele

O tom, že lékárníci jsou novodobí dealeři v uhlazených pláštích a drogové domy nahrazují kliniky, nepochybuje snad nikdo. Tohle je příběh jedné společnosti, nabízející pilulky proti bolesti, kterou ke vzestupu nakopne příchod barové tanečnice. Ta si postupně začne uvědomovat, že celému medicínskému průmyslu je nějaká Hippokratova přísaha u řiti… hlavně když se sypou penízky. Mix Erin Brokovič a WolfStreeťáka bohužel nedopadl tak dobře, jak by si dané téma zasloužilo. Jak jen to správně vystihnout… je to prostě natočeno strašně průměrně a občas nezáživně, i když svoje silnější momenty to rozhodně má (do toho však nepočítám rapujícího Evanse). Škoda, že tento námět nedostal na starost někdo jako McKay nebo Gillespie, v jejich podání by šlo hned o lepší zážitek. Ale i tak se vyloženě o žádný velký průšvih nejedná. ■ AnanAss‘s Score: 5/10 ■ ()

Galerie (89)

Zajímavosti (2)

  • Snímek je volným zpracováním skutečného příběhu, který odhalil novinář New York Times, Evan Hughes. (Olík)
  • Film sa natáčal v Savannah a Atlante (Georgia, USA) a v štáte Florida (USA). Obdobie natáčania trvalo od 22. augusta do 25. októbra 2022. (Arsenal83)

Související novinky

Fantastická zvířata mají stopku

Fantastická zvířata mají stopku

27.10.2023

Přestože David Zaslav, nový šéf Warner Bros. Discovery ustavičně tvrdí, že studio nesáhlo na značku Harryho Pottera od konce Relikvií smrti (a i tak si ty uplynulé roky od premiéry trochu plete),… (více)

Reklama

Reklama